ای وای.😄 نصفه شب بازی؟! من فکر میکردم فقط بچه زیر دوسال، که شیرخوار هست شب ها بیدار میشه یا اذیت میکنه!
حالا البته من که شما مادرها رو میشناسم، وقتی هم که بچه خوابه و کاری بهتون نداره باز خودتون دلتنگش میشین و میخواین زودتر بیدار شه!
اینکاری که میگم رو هم اگه انجام بدید خیلی خوبه. یه وبلاگ از همین الان که شروع به یادگیری کردید برای خودتون بسازید با اسم و فامیل خودتون. اونجا یه خلاصه ای از رزومه خودتونو بذارید و کارهایی که انجام میدید رو بگید به همراه یه ایمیل یا آدرس اینستاگرام که اگه کسی خواست باهاتون تماس بگیره. شروع کنید از همین الان برای خودتون با اسم و فامیل خودتون اصطلاحا برند سازی کنید.
بعد هرچیزی یاد میگیرید یه مطلبی ازش تو وبلاگ بذارید بصورت آموزشی. هر سفارشی که در این مدت قبول کردید حالا چه پول گرفتید چه رایگان انجام دادید فرقی نمیکنه توی وبلاگتون توضیح بدید حتی مراحل کار رو عکس یا فیلم بذارید بحالت آموزش. مثلا مطلب میذارید "چگونه لوگوی کسب و کارمون رو خودمون طراحی کنیم؟" یا چگونه یک وبسایت ساده خودمون بسازیم. و در این مطالب همون کارهای خودتون رو با عکس میذارید. همین براتون از سمت گوگل بازدید میاره افرادی که نیاز به لوگو یا وبسایت دارن میان مطلب رو میخونن بعد میفهمن اونقدرها هم ساده نیست و میدن به خودتون انجام بدید! یا افراد میان سوال میپرسن و شما توی وبلاگ جواب میدی و باز بقیه بازدیدکننده ها میان سوال و جواب ها رو میبینن و خلاصه هم باهاتون ارتباط میگیرن و هم این وسط شما خیلی کاربلد به نظر میرسی. بارها شده برای من، طرف سوال پرسیده که فلان کارو چطور انجام بده و من براش توضیح دادم بعد دیده کار راحتی نیست، پرسیده خودت چند میگیری برام انجام بدی؟!
اعتماد به شما بیشتر میشه وقتی آموزش میدین. بعد یه مدتی یکم که با افراد مختلف ارتباط بگیرید و چند نفر بشناسنتون و وبلاگتون هم یه بازدید مختصری داشته باشه، خودتون میبینید هر روز انقدر سفارش کار جدید براتون میاد که مجبور میشین گلچین کنید!
موقع عید، به من بگید لطفا آخرش چکار کردید و کدوم مسیر رو رفتید و آیا راضی هستید؟