2777
2789
اوه، پس شما که شاخ غول رو شکستی در اصل. از همه چی بلدی شما فقط سر جمعشون نکردی. دیگه بقیش با تجربه و ...

شما الان تخصصتون چیه کدوم حرفرو کامل یاد گرفتین؟  رز درامدتون راضی هستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه، پس شما که شاخ غول رو شکستی در اصل. از همه چی بلدی شما فقط سر جمعشون نکردی. دیگه بقیش با تجربه و ...

شما الان تخصصتون چیه کدوم حرفرو کامل یاد گرفتین؟  رز درامدتون راضی هستین

من علاقه و مهارت خودم php هست ولی تمام اینهایی که برای شما مثال زدم رو نه تا حد حرفه ای ولی بلدم. هر سایتی نیاز داشته باشم رو صفر تا صد خودم تنهایی یه جوری بالاخره انجامش میدم. اصطلاحا لنگان خرک خویش به مقصد می رسانم.

بعد من چونکه خیلی با اراده و پرتلاش هستم، بخصوص خیلی منظم و سحرخیز هستم، هیچ شرکتی مایل به تمدید قرارداد با بنده نبودن و میگفتن ما نیروی تا این حد منظم، کاری و خوش قول نمیخوایم چون باعث میشه بقیه نیروها کنار شما احساس ضعف کنن!🤪 در نتیجه من متاسفانه ناچار شدم که در خانه کار کنم که اعتماد بنفس دیگران ضربه نبینه!

من خودم ایده های خودم رو، سایت هاشو میسازم و ازشون درآمد دارم و در کنارش پروژه تکی هم بهم بخوره که قیمتش خوب باشه انجام میدم، بعد البته خوشبختانه زبانم خوبه و محدود به مشتری های ایرانی نیستم و همه جا تبلیغ میکنم و کار قبول میکنم و سایت هامم عموما فارسی نیست. شما مثلا به مشتری ایرانی بگی هزینه کار میشه دو میلیون، یارو میخواد سکته کنه (که خب البته حقم داره با این اوضاع کشور) ولی به مشتری امریکایی میگی صد دلار بده از خوشحالی بشکن میزنه که فقط با صد دلار کارش انجام میشه! در صورتی که صد دلاری که اون میده میشه پنج میلیون ما!

حالا از درآمد پرسیدید (فقط البته از طرف خودم دارم صحبت میکنم، بقیه برنامه نویس ها رو نظری ندارم) من درآمد منظم و ثابتی ندارم، یه وقتهایی پشت سرهم دریافتی دارم، یه وقتهایی طولانی مدت مجبورم از پس اندازم خرج کنم. معمولا یه پروژه ای رو با ایده خودم شروع میکنم و چون گفتم که خیلی منظم و پرتلاش هستم، کار دو ماهه رو مثلا پنج ماه طول میکشه تا تمومش کنم و خب در این مدت تک و توکی کار کوچک هم برمیدارم که دو زار پول ته جیبم باشه. بعد که بالاخره پروژه رو تموم میکنم و راه اندازی میکنم یهو یه پول درشتی دستم میاد و باز جیبم پر میشه تنبلیم گل میکنه ایمیل هامو جواب نمیدم تبلیغات نمیکنم پروژه کوچک و گذری قبول نمیکنم تا پولام تموم میشه! (ولی بجاش سریال ها رو یکی پس از دیگری با دقت تماشا میکنم!) مجردم، اهل رابطه و حتی اصطلاحا دوست اجتماعی و اینا اصلا نیستم اما ولخرج تا بخواین هستم و سریع کفگیرم به ته دیگ میخوره! بدی این مدل مستقل کار کردن اینه که درآمد ثابت نداره در نتیجه نمیشه واسه آینده هیچ حساب کتابی کرد. مثلا برم خواستگاری خیلی وجهه جالبی نداره بگم تو خونه کار میکنم و درآمد ثابت ندارم! من بوده منظم و فول تایم کار کردم و در عرض یه ماه و نیم، ۴۰۰۰ دلار (حدود دویست میلیون تومن) درآمد داشتم، بوده چهار ماه پشت سرهم رو یه ایده ای کار کردم که نتیجه نداشته یه هزار تومنی هم در نیاوردم! یه بار شش ماهه خونه خریدم صاحب خونه شدم، بعد همون خونه رو مدت هاست خام رها کردم درش قفله هر ماه میگم ماه بعد براش کابینت و پکیج و کولر و رادیاتور میذارم! کی حاضره به پسری که شرایطش اینه بله بگه؟ خودم وقتی نمیتونم با اطمینان از درآمدم صحبت کنم از بقیه توقع اعتماد واسه یه عمر زندگی دارم؟! من رئیس خودمم و خب رئیس مهربونی هم هستم همش با مرخصی هام موافقت میکنم🤪!

من علاقه و مهارت خودم php هست ولی تمام اینهایی که برای شما مثال زدم رو نه تا حد حرفه ای ولی بلدم. هر ...

چه قدر عالی موفق باشین💐 منم خسته شدم فقط در حال یادگیری بودم اخرشم حرفی واسه گفتن ندارم دوست دارم زپدتر ب یه نتیجه برسم و به درامد برسم حتی درامد پایین البته واسه استارت 

نمیدونم دقیقا برم تو کدوم شاخه همسر دوستم ک گفت شهر ما بازار وردپرسو گرافیک خوبه گفت اینارو یاد بگیر گرافیکو ک بلدم وردپرسم اشنایی دارم دوره هاشو داره میتونم انلاین یاد بگیرم،  شما چند سال پیش ک شرایطتتون مثل من بود استارت php  زدین؟ 

چه قدر عالی موفق باشین💐 منم خسته شدم فقط در حال یادگیری بودم اخرشم حرفی واسه گفتن ندارم دوست دارم ز ...

من برای شغل اولش نرفتم خودم علاقه داشتم پونزده سالگی، اون موقع ها وبلاگ خیلی مد شده بود منم همینطور تفریحی برای وبلاگ خودم قالب میساختم ولی php از حدودا هجده سالگی شروع کردم یاد گرفتن ولی نه فشرده، خودم آموزش هاشو از اینترنت میخوندم و تمرین میکردم. php به اونصورت بازاری نداره مگه اینکه برای خودتون کار کنید و ایده های خودتونو بسازید. مشتری به اون صورت نداره چون مشتری ها اکثرا یه سایت معمولی میخوان واسه مطلب گذاشتن و تبلیغ کسب و کارشون که با وردپرس انجام میشه براحتی، پلاگین و پوسته هاش هم که تا دلتون بخواد رایگان و متنوع هست. خیلی پیش نمیاد کسی پلاگین خاصی بخواد براش بسازی یا سایت ویژه ای طراحی کنی که با وردپرس نشه و خودت جدا بخوای با php بسازی. مشتری های من که اکثرا فقط نهایتا یه بخش جدیدی میخوان به سایتشون اضافه کنن من یه فایل جدید کنار فایل های وردپرسش اضافه میکنم.

البته شرایط شما و زاویه دیدی که دارید با اون موقع من خیلی فرق میکنه. شما وسط زندگی هستید بچه دارید مشکلات زندگی رو لمس کردید و تصمیم گرفتید که این مهارت رو نیاز دارید در نتیجه خیلی خیلی زودتر از من به نتیجه میرسید. من یه پسر جوان و مجرد بودم بدون استرس، بدون مشغله، واسه سرگرمی یاد میگرفتم. (همین الانم البته خیلی بالغ نشدم! دل به کار و زندگی نمیدم بصورت جدی)

من اگه جای شما بودم یه تحقیقی درباره برنامه نویسی اندروید هم میکردم ظاهرا اینم بازار خوبی داره، قدیم ها هرکسی یه وبسایت میخواست، یه مدتی هرکسی صفحه اینستاگرام میخواست، الان جدیدا هرکسی یه اپلیکیشن میخواد! (ولی اگه هدفتون اینه که سریع به پول برسید وردپرس و سئو رو که نصفه بلدید تکمیل کنید که حتی جایی هم کار پیدا نکردید خودتون پروژه بگیرید. شما که میگین حاضرین اولش کمتر پول بگیرید در اینصورت که پروژه براتون از در و دیوار می‌باره! من انقدر دیدم طرف دنبال طراح سایت با مبلغ های پایینتر بوده. اگه کسی باشه که دستش تند باشه و قالب و پلاگین آماده برای صنف های کاری مختلف بصورت آلبومی جمع کرده باشه و توی سیستمش داشته باشه و همین سفارشهای ارزون رو تند تند انجام بده خودش تا آخر ماه کلی پول میشه. (پورسانت منم که قطعا پرداخت میشه😋)

من برای شغل اولش نرفتم خودم علاقه داشتم پونزده سالگی، اون موقع ها وبلاگ خیلی مد شده بود منم همینطور ...

دقیقا همین حرفو همسر دوستم زد ک سایت وردپرس طرفدار بیشتری داره و اینو مدیر جهاد دانشگاهی شهرمونم گفت فعلا پس طراحی سایتو یاد میگیرم 

والا استادمون خیلی تعریف فلاترو میکرد واسه اندروید یکی از همکلاسامم دوره ی کدنویسی سایتو با فلاتر همزمان میگذروند میگفت درامدش کنار هم حرف نداره

من الان دوست دارم زودتر به یه درامد کمم ک شده برسم چون دارم بی انگیزه میشم و اطرافیان چند بار تیکه انداختن این همه دوره میری درس میخونی چرا به نتیجه نرسیدی بعد یه چیزیو یاد میگیرم میرم سراغ یه چیز دیگه کلا قبلیه فراموش میکنم مثلا ایلستریتور امروز داشتم سیستممو میدیدم حدودا صد تا لوگو زده بودم تو دوران کلاس گرافیک ولی باز کردم دقیق یادم نمیومد چطوری زدم ولی فتوشاپ ملکه ی ذهنم شده چون خیلی کار کردم میخوام اینایی ک نصفه نصفه یاد گرفتم کامل کنم دو سال کار کنم ملکه ی ذهنم بشن بعد برنامه نویسی سایتو و شاید اندرویدو حرفه ای تر یاد بگیرم مثلا html css  بلدم بعد جاوا اسکریپت پی اچ پی و......  یاد بگیرم دو سال بعدش شاید اندرویدو رفتم

اتفاقا من الان بدترین شرایطو دارم اصلا تایمم واسه خودم نیست تمرکز ندارم با بچه سه ساله شیطونو کم خواب از صبح سرو کله زدم کار خونه اشپزی الان ک خوابیده چشمام باز نمیشه از خستگی ای کاش عقل و تجربه ی الانمو پنج سال پیش داشتم🥺

ببخشید منظورتون از پورسانت متوجه نمیشم

دقیقا همین حرفو همسر دوستم زد ک سایت وردپرس طرفدار بیشتری داره و اینو مدیر جهاد دانشگاهی شهرمونم گفت ...

آره اصطلاحا میگن یک کار، همه کاره، ولی آدم همه کاره هیچکارست!

ایشالا که موفق باشید. احیانا اگه سمت اندروید رفتید و خوب بود و ارزشش رو داشت، به منم بگید برم یه تستی بکنم.

شوخی میکنم بابا پورسانت چی😃

آره اصطلاحا میگن یک کار، همه کاره، ولی آدم همه کاره هیچکارست! ایشالا که موفق باشید. احیانا اگه سمت ...

والا تعریف فلاترو خیلیا میکنن مخصوصا شما که php کار میکنی،  من دوست داشتم یاد بگیرم ولی هر چند درامدم کم باشه میخوام فعلا چیزایی ک بلدمو کامل کنم تا بیفتم تو کار بعد با فکر بازتر چیزای جدید تجربه کنم

قابل توجه شما ک میگی من الان شرایطم بهتره برنامه ریزی کردم پنج صبح پاشم درس بخونم پسرم از دو بیدارم کرده ده بار خوراکی خواسته با چشم بسته کشمش گردو اوردم بعد بیسکویت الانم میگه میخوام بازی کنم خوابم نمیاد😭 واقعا قدر تایمتونو بدونید 

والا تعریف فلاترو خیلیا میکنن مخصوصا شما که php کار میکنی،  من دوست داشتم یاد بگیرم ولی هر چند ...

ای وای.😄 نصفه شب بازی؟! من فکر میکردم فقط بچه زیر دوسال، که شیرخوار هست شب ها بیدار میشه یا اذیت میکنه! 

حالا البته من که شما مادرها رو میشناسم، وقتی هم که بچه خوابه و کاری بهتون نداره باز خودتون دلتنگش میشین و میخواین زودتر بیدار شه!

اینکاری که میگم رو هم اگه انجام بدید خیلی خوبه. یه وبلاگ از همین الان که شروع به یادگیری کردید برای خودتون بسازید با اسم و فامیل خودتون. اونجا یه خلاصه ای از رزومه خودتونو بذارید و کارهایی که انجام میدید رو بگید به همراه یه ایمیل یا آدرس اینستاگرام که اگه کسی خواست باهاتون تماس بگیره. شروع کنید از همین الان برای خودتون با اسم و فامیل خودتون اصطلاحا برند سازی کنید.

بعد هرچیزی یاد میگیرید یه مطلبی ازش تو وبلاگ بذارید بصورت آموزشی. هر سفارشی که در این مدت قبول کردید حالا چه پول گرفتید چه رایگان انجام دادید فرقی نمیکنه توی وبلاگتون توضیح بدید حتی مراحل کار رو عکس یا فیلم بذارید بحالت آموزش. مثلا مطلب میذارید "چگونه لوگوی کسب و کارمون رو خودمون طراحی کنیم؟" یا چگونه یک وبسایت ساده خودمون بسازیم. و در این مطالب همون کارهای خودتون رو با عکس میذارید. همین براتون از سمت گوگل بازدید میاره افرادی که نیاز به لوگو یا وبسایت دارن میان مطلب رو میخونن بعد میفهمن اونقدرها هم ساده نیست و میدن به خودتون انجام بدید! یا افراد میان سوال میپرسن و شما توی وبلاگ جواب میدی و باز بقیه بازدیدکننده ها میان سوال و جواب ها رو میبینن و خلاصه هم باهاتون ارتباط میگیرن و هم این وسط شما خیلی کاربلد به نظر میرسی. بارها شده برای من، طرف سوال پرسیده که فلان کارو چطور انجام بده و من براش توضیح دادم بعد دیده کار راحتی نیست، پرسیده خودت چند میگیری برام انجام بدی؟!

اعتماد به شما بیشتر میشه وقتی آموزش میدین. بعد یه مدتی یکم که با افراد مختلف ارتباط بگیرید و چند نفر بشناسنتون و وبلاگتون هم یه بازدید مختصری داشته باشه، خودتون میبینید هر روز انقدر سفارش کار جدید براتون میاد که مجبور میشین گلچین کنید!

موقع عید، به من بگید لطفا آخرش چکار کردید و کدوم مسیر رو رفتید و آیا راضی هستید؟

ای وای.😄 نصفه شب بازی؟! من فکر میکردم فقط بچه زیر دوسال، که شیرخوار هست شب ها بیدار میشه یا اذیت می ...

نه شاید باورتون نشه ولی هنوز بیداره😭 بچه ی من عتیقس در اصل نباید بیدار شه با اون حجم از خستگی و شیطنت

ای وای.😄 نصفه شب بازی؟! من فکر میکردم فقط بچه زیر دوسال، که شیرخوار هست شب ها بیدار میشه یا اذیت می ...

عالیه حتما انجام میدم،  باشه الان درخواست میدم ک کاربریتونو گم نکنم 

من برنامه نویس python برای حوزه ی وب با فریمورک های Django و Flask هستم الان محبوب ترین فریمورک ها و زبان برای برنامه نویسی وب و بک اند پایتون هست البته قدرت php رو هم نمیشه انکار کرد ولی برای شروع وب اصلا نرید سراغ فرانت اند که بدبخت میشید

🍁