2777
2789
عنوان

خواهرم معلم زبان شد من هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارامشی که زن خانه دار توی خونه شوهرش داره به صد تا شغل اینجوری میارزه نمیگم تلاش نکن ولی میتونی توی خونه هزار برابر درامد بیشتر از خواهرت در بیاری از طرفی خودتو با هیچ کسی مقایسه نکن و اجازه نده کسی هم این کار رو بکنه بهشون نشون بده موفقی (همه چی درس نیست خودم فوق لیسانس دارم)

🩵

من حس بدبختی میکنم خواهرم موفقه من نه 

من خانه دارم با دوتا بچه, تمام جهان شاغل شن حاضر نیستم و حوصله ندارم کتاب باز کنم و درس بخونم برم آزمون استخدامی شرکت کنم از اولشم انتخابم خانه داری و ازدواج بود و پشیمون نیستم از انتخاب مسیرم و هیچ وقت به کار بیرون علاقه نداشتم.  مسیری که انتخاب کردی رو دوس داری؟ اگه نداری تغییرش بده تلاش کن

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

استارتر خانوادتون اشتباه می کنند هر کسی یه جوری دوست داره زندگی کنه ولی شما هم اگه دوست داری دنبال یه کاری باش.ولی فقط اینایی که اینجا هم شاغلا رو میکوبن هر کسی یه جوری من خودم شاغلم واقعا نمیتونم خونه دار باشم اصلا و واقعا هم راضی ام برا دلداری دادن لازم نیست بقیه رو پایین بیارید و کارشون رو بی ارزش کنید

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

خواهر من که بچه ۸ ماهه رو ول کرد رفت یه شهری که ۱۲ تا۱۳ ساعت فاصله داره به‌اش فقط به خاطر‌کار

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
ارامشی که زن خانه دار توی خونه شوهرش داره به صد تا شغل اینجوری میارزه نمیگم تلاش نکن ولی میتونی توی ...

شما خانه دارید؟

من ی مدت وسواس فکری دارم و باهاشون ک دردل میکردم میگفتم من اینطوری شدم مسخرم میکردن میگفتن از خواهرت یاد بگیر. وقت نداره سرشو بخارونه ی پاش اموزشگاهه کار می‌کنه  ی پاش دانشگاه درس میخونه خیلی دلم شکست منظورشون این بود تو بی هدفی اما اون نه 

شما خانه دارید؟ من ی مدت وسواس فکری دارم و باهاشون ک دردل میکردم میگفتم من اینطوری شدم مسخرم میکردن ...

بله من یه مدت معلم اموزشگاه بودم و ریاضی درس میدادم ولی با حقوق ناچیز یه مدت کارمند اداری یه شرکت خصوصی شدم کلی بهمون استرس میدادن که کاراشون رو با سرعت زیاد انجام بدیم بعد کرونا شد و همون کار رو دورکاری توی خونه انجام میدادیم بعدش ازدواج که کردم دیدم به خانه داری و کار بیرون (ساعت 8 تا 5 عصر ) نمیرسم اومدم بیرون و به صورت فریلنسری نویسندگی کردم حقوقش کم هست ولی تایمم دست خودمه و میتونم به خونه داریمم برسم 

کلا ادم نباید بعد از ازدواج با کسی دردو دل کنه هر کسی یه چیزی میگه و ادم رو ناراحت میکنه مشاوره بهترین راه حله چون با ادم غریبه اس و میتونی راحت در مورد هر چی دوست داری باهاش صحبت کنی بعدم چون تحصیلاتش توی این حیطه اس حداقلش اینه که مسخره و تحقیر نمیکنه و راه حل نشون میده.وقت خودتون رو با کارهای ریز پر کنید نزارید کسی به شما اینجوری طعنه بزنه باشگاه، کتاب خوندن، فریلنسری، یاد گرفتن یه کار هنری ، پیج زدن ، تو مسجد ثبت نام کردن و شرکت توی کلاس های اونجا همگی باعث میشه وقت شما هم پر بشه

🩵