2777
2789

تا ۲۰ وقت هست ولی دخترا بعد پریود رشد شون کم میشه اما متوقف نمیشه برو والیبال 

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم ۱۲ سالگی که پری شدم رشد قدم متوقف شد همون ۱۶۰ موندم

دختر منم ۱۲ پریود شد از اون موقع تا الان که ۱۶ سالش شده فقط ۷ سانت قد کشیده یه مدت احساس میکنم که همینجوری مونده دیگه قد نکشیده

دختر منم ۱۲ پریود شد از اون موقع تا الان که ۱۶ سالش شده فقط ۷ سانت قد کشیده یه مدت احساس میکنم که هم ...

دوازده سالگی  چند سانت بود 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
دختر منم ۱۲ پریود شد از اون موقع تا الان که ۱۶ سالش شده فقط ۷ سانت قد کشیده یه مدت احساس میکنم که هم ...

خب الان ۱۶۴هست اره؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.