2777
2789

چند وقتی میشه وسواس فکری دارم و معدم هم اذیت می‌کنه هم نفسم میگیرفت بعد چون تنهایی اذیتم میکرد باعث میشد فکری تر بشم اومدم چند روزی خونه مادرم موندم با بچم در حد پنج روز حالا مادرم پیشنهاد داده میگه بیا طبقه پایین ما زندگی کن با شوهرت چند ماه خونه خودتو هم اجاره بده ک از تنهایی نترسی من همیشه اینجوری نبودم ولی اینکه بیام چندوقت ی بار بهشون سر بزنم یا همینطوری بمونم بهتر دوست دارم تا این ک کلا برای زندگی با اثاث اینا بیام پیششون برای زندگی حس میکنم دیگه مستقل نیستم و دخالت ها و زندگی هامون یکی میشه یا دعوا و حرفای من شوهرم هم می‌ره به گوششون بیشتر میفهمن جای من بودید قبول می‌کردید پیش خانواده تون زندگی کنید 

نظر خودم مخالفه مادرم بهم میگه دیگه نیا بهم بگو از تنهایی میترسم ناراحته ک چرا با نظرش مخالفم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو من اشتباه کردم رفتم و دوباره خونه گرفتم بار کردم 

ناراحت شد گفتم نه هم خوشش نمیاد زیاد بیام هم اینکه این پیشنهاد میدن منم گفتم خب الان اینطور میگید بعدش پشیمون میشید هم اینکه اینجوری راحت نیستم بخاطر مشکلات خودمو دارم دوست ندارم یکی بشیم گفت نه ربطی نداره پس هی نیا بکو از تنهایی میترسم 

ناراحت شد گفتم نه هم خوشش نمیاد زیاد بیام هم اینکه این پیشنهاد میدن منم گفتم خب الان اینطور میگید بع ...

اصلا بهش نگو بخاطر مشکلات اینا چون پدر مادر دلسوزن قطعا مشکلی بشه میان وسط 

توام نگو حوصلم سرمیره و..

بگو همسرم اجازه نمیده 

اصلا بهش نگو بخاطر مشکلات اینا چون پدر مادر دلسوزن قطعا مشکلی بشه میان وسط  توام نگو حوصلم سرم ...

تاپیک ها بخون من یک ماهی میشه حالم بده خیلی خیلی وسواس فکری دارم بعد اون معده درد و نفس تنگی اومد سراغم و فکرای  بد دوباره بدبدتر میشد تو ذهنم اومدم ی چندروز خونشون موندم چون گفتم حالم بد میشه تو خونه بمونم از تنهایی حالا این پیشنهاد دادن 

تاپیک ها بخون من یک ماهی میشه حالم بده خیلی خیلی وسواس فکری دارم بعد اون معده درد و نفس تنگی اومد سر ...

ببین در صورتی میتونی بری اونجا زندگی کنی که اصلااا با همسرت بحث نکنید یا نزاری مشکلت بفهمن

ببین در صورتی میتونی بری اونجا زندگی کنی که اصلااا با همسرت بحث نکنید یا نزاری مشکلت بفهمن

اصلا نمیشه به غیر از مشکلات مثلا مامانم از ایناست ک میاد تو خونم میگن چرا اینو خریدی یا دیشب مثلا کجا رفتید یا چرا بچتو حموم نمیبری هروز مادرم وسواس تمیزی داره 

اصلا نمیشه به غیر از مشکلات مثلا مامانم از ایناست ک میاد تو خونم میگن چرا اینو خریدی یا دیشب مثلا کج ...

مامانم منم همینه طبقه بالاشون بودم هرچی می‌خریدم می‌گفت برا چی خریدی الکی خرج می‌کنی و....پدرم در اومد 😂آخر هم خونه گرفتم راحت شدم از وسواسش منم داشتم مریض میشدم از دستش