2777
2789
عنوان

دوستان☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 25 پست
من از اسنپ شاپ دو بار سفارش دادم، هر دو بار جنسی به دستم نرسید، بار دوم هنوز پولمو برنگردوندن، دیگه ...

شما باید بری یک شماره حساب که به اسم صاحب خط باشه داخل پروفایلتون وارد کنید که مبلغ به حسابتون واریز بشه اگر شماره حساب ندین به حساب کیف پولتون واریز میشه

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
شما باید بری یک شماره حساب که به اسم صاحب خط باشه داخل پروفایلتون وارد کنید که مبلغ به حسابتون واریز ...

ببخشید میشه دقیق بگید کجا باید وارد کنم شماره کارتمو؟! ندیدم تا حالا🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما باید بری یک شماره حساب که به اسم صاحب خط باشه داخل پروفایلتون وارد کنید که مبلغ به حسابتون واریز ...

میگم من محصولی کت سفارش زدم رو بت دادم..میشه بمنم یاد بدی کجا پی گیری کنم؟

تازه زنگ زدم بهشون گفتن دستت میرسه ولی فعلا بسته ایی که از دی جی کال ا سفارش زدم دستم رسید

میگم من محصولی کت سفارش زدم رو بت دادم..میشه بمنم یاد بدی کجا پی گیری کنم؟ تازه زنگ زدم بهشون گفتن ...

دی جی کالا هم مثل اسنپ باید تمام مشخصات صاحب خط وارد کنید تا به مشکل نخوردی مثل شماره کارت ملی شماره حساب و یک مرحله هم راستی آزمایی انجام میدین بعد خیلی راحت میتونید پیگیری کنید لغو کنید و پولتون پس بگیرید من نمیتونم عکس بذارم توضیح بدم چون اطلاعات شخصی وارد کردم و برام مشکل ساز میشه 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
مبارک عزیزم به سلامتی استفاده کنید 😍😍😍

عزیزم چطور پیگیری کردین به دستتون رسید من دو هفته گذشته از موعدش برام نیاوردن به پشتیبانیم زنگ میزنم میگه نفر شصتم اندازه چیزی که خریدم باید پول شارژ بدم به نظرتون میارن من باید چکار کنم ؟؟

عزیزم چطور پیگیری کردین به دستتون رسید من دو هفته گذشته از موعدش برام نیاوردن به پشتیبانیم زنگ میزنم ...

عزیزم اول روز که خلوت تره تماس بگیرید پیگیری کنید یا از طریق همون سایتی که خرید کردین مثلا اسنپ از لوزی کتونی سفارش دادم با پشتیبانی خود لوزی تماس میگیرم و پیگیری میکنم انشاالله که همین امروز به دستت میرسه مثل اون دوستمون میگی رسید دستم😍

عزیزم اول روز که خلوت تره تماس بگیرید پیگیری کنید یا از طریق همون سایتی که خرید کردین مثلا اسنپ از ل ...

رفتم نگاه کردم من یه قوری پیرکس سفارش دادم از فروشگاه پر پریا ولی اصلا فروشگاهش نبود 🥲