پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 عنوان دوستان☹☹ 843 بازدید | 25 پست دوستان کیا از اسنپ شاپ سفارش دادنچقد طول میکشه تا محصول برسه؟من هفته پیش سفارش زدم هنوز نیومدهبدبختی دیشبم رفتم لباس سفارش زدمکاش نمیزدم☹☹☹میترسم کلا نرسه و پولامو هدر داده باشم 1402/08/23 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 من زیاد خرید کردم نگران نباش اگر زیاد گذشته از طریق پشتیبانی پیگیری کن خیالت راحتیا پول پس میدن یا جنس به دستتون میرسه این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 من زیاد خرید کردم نگران نباش اگر زیاد گذشته از طریق پشتیبانی پیگیری کن خیالت راحتیا پول پس میدن یا ج ... برات چقد طول کشید تا رسید دستت؟پشتیبان زنگ زدم ۴۲ دیقه طول میکشه تا نوبتم برسه منم که شارژی ندارم تااون حدکامنتای خیلیارو خوندم همه پشیمون بودنشما از فروشگاه اسنپ سفارش زدین؟
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 برات چقد طول کشید تا رسید دستت؟پشتیبان زنگ زدم ۴۲ دیقه طول میکشه تا نوبتم برسه منم که شارژی ندارم تا ... البته من لوازم آرایشی بیشتر خرید کردم یک جفت هم کتونی برای مادرم خریدم که خودم درخواست کردم برام همون لحظه ارسال کنند که ارسال کردن هروقتهم با پشتیبانی تماس گرفتم همون لحظه جواب گرفتم چرا با خط شهری تماس نمیگیرید این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 02196612612با این شماره تماس میگیرم این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 شاید پست آورده خونه نبودین برگشت خورده این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 البته من لوازم آرایشی بیشتر خرید کردم یک جفت هم کتونی برای مادرم خریدم که خودم درخواست کردم برام همو ... من از هفته پیش خریدم تازه زدن مرحله پردازش یعنی هنوز ارسال نکردنتلفن ثابت نداریم
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 02196612612 با این شماره تماس میگیرم اره به این زنگ زدمنه من همیشه خونمقرار بود دیروز برسه
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 من از هفته پیش خریدم تازه زدن مرحله پردازش یعنی هنوز ارسال نکردن تلفن ثابت نداریم نگران نباش دستت میرسه اسم مشخصات سایت بزن داخل گوگل از طریق خود سایتش پیگیری کن این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 نگران نباش دستت میرسه اسم مشخصات سایت بزن داخل گوگل از طریق خود سایتش پیگیری کن توی سایت هیچی ننوشتن جز زدن در حال پردازش ..جای دیگه ایی هم هست که پی گیری کنم؟مرسی خیلی روحیه میدین😄😄❤
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 توی سایت هیچی ننوشتن جز زدن در حال پردازش ..جای دیگه ایی هم هست که پی گیری کنم؟ مرسی خیلی روحیه ... اسمش به من بده شجره نامشو برات در بیارم🤣🤣🤣 این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
پرشت مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 940 اسمش به من بده شجره نامشو برات در بیارم🤣🤣🤣 من اینو سفارش زدم 😄
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 25927 برات چقد طول کشید تا رسید دستت؟پشتیبان زنگ زدم ۴۲ دیقه طول میکشه تا نوبتم برسه منم که شارژی ندارم تا ... من از اسنپ شاپ دو بار سفارش دادم، هر دو بار جنسی به دستم نرسید، بار دوم هنوز پولمو برنگردوندن، دیگه هیچوقت بهشون اعتماد نمیکنم 🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 25927 منظورت فروشگاه اسنپه یا اسنپ اعتباری؟! 🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇