من از اسنپ شاپ دو بار سفارش دادم، هر دو بار جنسی به دستم نرسید، بار دوم هنوز پولمو برنگردوندن، دیگه ...
شما باید بری یک شماره حساب که به اسم صاحب خط باشه داخل پروفایلتون وارد کنید که مبلغ به حسابتون واریز بشه اگر شماره حساب ندین به حساب کیف پولتون واریز میشه
این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم من محصولی کت سفارش زدم رو بت دادم..میشه بمنم یاد بدی کجا پی گیری کنم؟ تازه زنگ زدم بهشون گفتن ...
دی جی کالا هم مثل اسنپ باید تمام مشخصات صاحب خط وارد کنید تا به مشکل نخوردی مثل شماره کارت ملی شماره حساب و یک مرحله هم راستی آزمایی انجام میدین بعد خیلی راحت میتونید پیگیری کنید لغو کنید و پولتون پس بگیرید من نمیتونم عکس بذارم توضیح بدم چون اطلاعات شخصی وارد کردم و برام مشکل ساز میشه
این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
عزیزم چطور پیگیری کردین به دستتون رسید من دو هفته گذشته از موعدش برام نیاوردن به پشتیبانیم زنگ میزنم میگه نفر شصتم اندازه چیزی که خریدم باید پول شارژ بدم به نظرتون میارن من باید چکار کنم ؟؟
عزیزم چطور پیگیری کردین به دستتون رسید من دو هفته گذشته از موعدش برام نیاوردن به پشتیبانیم زنگ میزنم ...
عزیزم اول روز که خلوت تره تماس بگیرید پیگیری کنید یا از طریق همون سایتی که خرید کردین مثلا اسنپ از لوزی کتونی سفارش دادم با پشتیبانی خود لوزی تماس میگیرم و پیگیری میکنم انشاالله که همین امروز به دستت میرسه مثل اون دوستمون میگی رسید دستم😍