2821
2789
عنوان

افسردگی😔

180 بازدید | 15 پست

دوستان دکتر برای شب بهم قرص اس سیتالوپرام ۱۰ و بیسپیرون ۱۰ داده، ولی صبح ها هم حالم خوش نیست چیکار کنم

کمکم کنید، به هیچ کس نگفتم افسردگی دارم از همه پنهانش کردم😔

منم افسردگی دارم به بدترین شکل داره میگذره هیچ خوشحالم نمیکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من این مشکلو داشتم برای یه حاجتی که داشتم ختم قران فارسی کردم با ذکر استغفار . هم آرامش گرفتم هم اینکه اضطراب و استرس افسردگی همه اینا رفت. شما هم خواستی  امتحان کن

استغفرالله  یا   اللهُ غفور

ممنون ازت بعد این ک گفتی ذکر استغفار رو بگو، منم شروع کردم ب گفتن استغفرالله ربی و اتوب الیه، واقعا آروم شدم انگار انرژیم برگشت دستت درد نکنه واقعا🍃حالم خیلی بد بود ظهر

ممنون ازت بعد این ک گفتی ذکر استغفار رو بگو، منم شروع کردم ب گفتن استغفرالله ربی و اتوب الیه، واقعا ...

خواهش میکنم🌹من صبح اول یه جزء قران فارسی میخونم با صدای آروم ( با صدا نه توی دلم. اینجوری حواسم پرت نمیشه به فکر و خیال ) کار داشته باشم صوتی فارسیشو گوش میدم. بعد استغفرالله بگو یا  الله غفور. همین دوکلمه کافیه. جمعا روزی نیم ساعت بگو. اینجوری به انرژی خدا وصل میشی. خیلی حس و حال خوبیه. ان شاءالله خودت تجربه میکنی .

2823
2791
2779
2792