2789
عنوان

بچه همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 41 پست
نه وقتی با شوهرم ازدواج کردم یک و نیم سالش بود

نگران نباش بزرگ بشه تورو مادر خودش میدونه ❤️😍 الانم البته مامان مهربونش هستی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااین سن راحت بهت وابسته میشه هرروزبراش وقت بذارببرش پارک باهاش بازی های مختلف کن براش خواراکیهای که ...

اره ازین بع بعد بیشتر از قبل وقت میزارم بهش محبت میکنم فقط از حمومم خیلی میترسه،

پسره

خدا کنه بزرگ شه فقط منو نندازه 😥😥

دیگه این بستگی به نوع تربیت و ذاتش داره که برمیگرده به ژنتیک. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دیگه این بستگی به تربیت خودت و ذاتش داره که برمیگرده به ژنتیک. 

من ک همه تلاشمو میکنم باهاش مثل بچه خودم رفتار کنم بعضی وختا به شوهرم میگم اگه منو بعدا که بزرگ شد انداخت چی ادم میترسه

من ک همه تلاشمو میکنم باهاش مثل بچه خودم رفتار کنم بعضی وختا به شوهرم میگم اگه منو بعدا که بزرگ شد ا ...

ایشاالله که یاغی نشه.

اما مطمئن باش دیگه تو رو مادر میدونه

اره ازین بع بعد بیشتر از قبل وقت میزارم بهش محبت میکنم فقط از حمومم خیلی میترسه،  پسره

یه کلاه های هست سیسمونیهادارن نمیذاره اب بره توچشم بچه براش بگیربذارش تووانش خوب اب بازی کنه بعدشامپوبزن دیگه بااون کلاه شامپونمیره به چشمش فقط زیادباهاش بازی کن خیلی زیادانقدربچه بهت وابسته میشه که هیچ کس رونمیخوادهمش سرگرمش کن بچه دختره یاپسره

یه کلاه های هست سیسمونیهادارن نمیذاره اب بره توچشم بچه براش بگیربذارش تووانش خوب اب بازی کنه بعدشامپ ...

اره اینم فکر خوبیه میخرم بخدا دیگه قول دادم بیشتر باهاش وقت بگذرونم بیشتر از همه منو ببینه تا وابستم بشه بچه پسره

اره اینم فکر خوبیه میخرم بخدا دیگه قول دادم بیشتر باهاش وقت بگذرونم بیشتر از همه منو ببینه تا وابستم ...

زن سابق شوهرت زنده اس؟ خودش بچه رو نخواسته؟

زن اول شوهرت کجاست؟ خودش بچه رو نخواسته؟

از چار ماهگی ولش کرد نخاستش چون رهن خونه به اسم اون بوده هم بچه رو هم باباشو بیرون میکنه رفت با دوست پسرش اینا تا یک و نیم سالگیه بچه، با مادرشوهرم زندگی میکردن بعدش ک ما باهم ازدواج کردیم اوردیم پیش خودمون 

از چار ماهگی ولش کرد نخاستش چون رهن خونه به اسم اون بوده هم بچه رو هم باباشو بیرون میکنه رفت با دوست ...

😑خاااک بر سرش