2777
2789

با خونواده ی همسرم تو یه ساختمونیم شوهرمم تک پسره…خونوادش از اوووول ازدواج ما شمشیرو با من از رو بستن همش دنبال بهونه میگردن ک برن به شوهرم بگن زنت ب ما بی احترامی کرد ما دوسش داریم ولی اون از ما فاصله میگیره…رفتاری ک جلو شوهرم باهام دارن با وقتی که تنهام زمین تا اسمون فرق میکنه واسه همین نمیتونم ب شوهرم ثابت کنم که بخدا مقصر من نیستم

با اینکاراشون همیشه تو خونمون دعوا و ناراحتی میندازن هزااااربارم مقابله کردم حتی یبار تا دم طلاق رفتم یه مدت درست میشن بعد دوباره شروع میکنن خاله زنک بازی رو 

چیکار کنم شوهرم گوشش به حرف اونا نباشه؟

بخدا خسته شدم هرچقد با زبون نرم یا با دعوا و دلخوری به شوهرم میگم حالیش نمیشه دفعه بعدی باز باور میکنه

دعایی چیزی هس بخونم براش؟

دیگه واقعا نمیفهمم باید چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار که تنها بودی اومدن گوشیتو بزار روی فیلم برداری یا صدا ضبط کنی و هرچی اوناگفتم تو هیچ جواب خاص زور زورکی بهشون نده بعدا به شوهرت نشون بده بگو ببین باهام چطور رفتار میکنن😉

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

تحت هر شرایطی فقط و فقط پشت سرشون به همسرت خوبی هاشون رو بگو .. همسرت رو به این باور برسون که خانواده اش روبسیار دوست می داری . 

جواب درشت گویی های مادر و خواهر همسرت رو هم در کمال ادب ولی همون موقع بده . 

مادرشوهرمنم همینه انقد پیش بقیه وشوهرم خوبه و پشت سر نیش میزنه هیچکی باورش نمیشه یه بار به شوهرم گفتم این سری صداش ضبط میکنم ولی وقتی بهت ثابت شد هر تصمیمی بگیرم باید قبول کنی

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

ی بار که تنها بودی اومدن گوشیتو بزار روی فیلم برداری یا صدا ضبط کنی و هرچی اوناگفتم تو هیچ جواب خاص ...

خودشم میدووووونه که خونوادش خود درگیرن ولی واسه اینکه مثلا بینمون قهر و ناراحتی نشه همش تبرعه میکنه اونارو یا میگه عب نداره اونا اخلاقشون اینه تو برو سمتشون

منم کفرم درمیاد چرا باید برم سمت ادمی ک دعوا میندازه تو خونمون؟

وقتی میبینه من ناراحتم ازشون بدتر میره خودشو میچسبونه ب خونوادش اونام با خودشون میگن پسرمونو میبینیم دیگه ب درک ک اون ناراحته

30 را که رد کنندخوب میشن. اماتنهاراه رهایی ازمشکلت فقد وفقد جداشدن از اون خونس. یعنی تمام مشکلاتت حل ...

میدونم واقعا😞اما شرایطش رو نداریم

بابای عوضیش یه کاری کرد که همه چیمونو ببازیم

الان دیگه پولی برای رهن و اجاره نداریم 

پولشو نداریم برا رهن درامدمون هم جوری نیس ک بتونیم ماهی چن تومن اجاره بدیم

انشالله سعی و تلاش کنید جفتتون تا بتونید مستقل شید که نتونن هرروط زندگیتونو زهرماری کنن🙂

لطفا لایک ننمایید🗿