2777
2789
عنوان

نوشیدنی انرژی زا واقعا تاثیر داره ؟

5277 بازدید | 16 پست

من خوردم فقط یکساعت سرحال بودم دوباره بعد یکساعت خسته و بی حال بودم 

فقط من اینجوریم🚶🏼‍♀️

چه چیزایی رو میشه جایگزین نوشبدنی انرژی زا کرد ؟

شیر بادام 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

والا بخاطر قندشون استفاده نمیکنم زیاد

ولی موقع امتحانای سختم میخوردم شب تا صبح بیدار میموندم بدون کسلی

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مارکی بود؟ ایرانی یا خارجی؟ حداقل چهار ساعت انرژی میده خارجی،حداقلش. ولی ایرانی اب قنده

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
Life star  ایرانی

اوه نه ، هایپ خارجی بگیر دونه ای هشتاد نود باشه الان،یا رد بول اصل،،  یا کله اسبی کلاسیک  که البته خییلی تلخه این ولی درمانیه بخصوص واسه سنگ کلیه انرژی خوبی هم میدن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

اصل باشه اره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من قبلا دوران کنکورم بعضی شبا قهوه علی کافه میخوردم بییی نهایت موثر بود برای من قشنگ بیدا ...

علی کافه معجزه هست معجزه من که شب نیم ساعت نمیتونم بیدار بمونم با این تا خود صبح مثل جغد میشم

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

بیشترین تأثیر هر ماده‌ای ترغیب بدنه و البته قدرت تلقین!

خود من جلو چشم دوستام قرص نمی‌دونم منزیم بود چی بود ، برداشتم بجای فلان قرص خواب دادم به یکی ، بعد از پنج دقیقه گفت خوابم گرفته ، پنج دقیقه بعدم نشده خوابید! فرداش قبول نمی‌کرد ، میگفت حتماً شما اشتباه کردین و قرص خواب بوده!

اگه به شماها میگفتن قهوه خواب میاره (هرچند بخاطر کافئین بی‌خوابی میاره) شک نکنید بدن ما به اون بی‌خوابی غلبه می‌کرد!

می‌خواین امتحان کنین یه بار یه قرص الکی به یکی بدین ، مثلاً طرف میگه سردرد دارم . بعد از اینکه خورد یه جوری فیلم بازی کنید که باورکنه قرص خواب قوی خورده! مثلا یکیتون بیاد بگه کی دست به این قرص‌ها زده؟ بعد یه جوری که مثلا می‌خواین طرف نفهمه با هم آروم پچ پچ کنید! طرف می‌پرسه چی شده؟ بگید چیزی نیستااا ، فقط این اشتباهی یه قرص خواب قوی بهت داده!اگه نگفت وای گفتم چرا اینقدر خوابم میاد☺️

منظورم از این حرفا همون چند خط اوله! من بارها از این نوشابه‌ها خوردم و هیچ تاثیری ندیدم! صبح ، ظهر ، عصر ، قبل از ورزش ، بعد از تمرین! هیچی نفهمیدم! فک کنم از فهم من خارجه!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️