2777
2789
عنوان

نماز شب خوندم😭

464 بازدید | 32 پست

الان نماز شب خوندم خیلی گریه کردم خدا کنه گناهام بخشیده بشه وخدا حاجت دلمو بده 🥺😭

یه حس سبک شدن دارم نمیدونم چرا تا الان لیاقت نداشتم بخونم🥺 وااای بر من 😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاقبت بخیر باشین گلم 

عزیز دلمی ایشالا الله نگهدارت باشه❤️

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

خوش بحالت چقدر خوب ی دعا برای منم بخون من ی خواهر دارم طلاق گرفته خانواده مارو نابود کرد منم ی سره اذیت میکنه دعا کن ی راهی باز بشه این دست از سر من برداره تا جایی فک کنم من ی غریبم خواهرش نیستم زندگی منو آتیش زده 

برام دعا کن عزیز..  

ایشالا فاطمه زهرا واسطه دعات باشه پیش خدا❤️

قبول باشه. خوش به سعادتت. ان شاالله حاجت دلتو بگیری. اگه دوبارهدهم توفیق پیدا کردی برای منم دعا کن

قربونت بشم عزیزم ایشالا اگه زنده باشم فردا شبم میخونم

حتما امشب ۴۰ تا از بچه های نی نی سایت و تو قنوت دعا کردم ایشالا حاجت بگیرن❤️🤲

خوش بحالت چقدر خوب ی دعا برای منم بخون من ی خواهر دارم طلاق گرفته خانواده مارو نابود کرد منم ی سره ا ...

ایشالا درست میشه فردا شب اگه قسمت باشه تو نماز شب براش دعا میکنم🤲

قبول باشه

توروخدا برام دعا کن

پسرم ۶ ماهشه. آلرژی و رفلاکس شدید داره

نمیتونه بخوابه 

من پیش خدا رو سیاه و گنهکارم. تو برام دعا کن. پسرم داره بدتر میشه حالش

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
قربونت بشم عزیزم ایشالا اگه زنده باشم فردا شبم میخونم حتما امشب ۴۰ تا از بچه های نی نی سایت و تو قن ...

فردا شب برای منم دعا کن. برای موفقیت و سربلندی دخترم تو کنکور. امسال برای رفع مشکل منم دعا کن لطفا. اسم دخترم نرگس. اسم خودمم زهره🙏🏻

نمیدونم چقد درسته اما شنیدم روزی ک هیچ گناهی نکنی خدا توفیق میده نمازشب بخونی پس از این توفیق لذت بب ...

اره عزیزم الان ۲۰ روزه دائم درحال توبه ام از غسل توبه گرفته تا نماز توبه اینقد گریه کردم این مدت چشام درد میکنه شاید خدا کلا از گناه پاکم کنه الانم به نماز شب پناه اوردم.یه چادر ملی هم نذر  چادر خاکی بی بی فاطمه زهرا کردم اگه خدا منو ببخشه حاجت روا شم بخرم بپوش😭😭😭

فردا شب برای منم دعا کن. برای موفقیت و سربلندی دخترم تو کنکور. امسال برای رفع مشکل منم دعا کن لطفا. ...

بشرط لیاقت داشتن چشم آبجی 🤲

قبول باشه توروخدا برام دعا کن پسرم ۶ ماهشه. آلرژی و رفلاکس شدید داره نمیتونه بخوابه  من پیش ...

باشه گلم فقط فقط امیدت به خدا باشه ازهمه کس وهمه چی بگذر فقط بگو خدا تو پناهمی بی پناهم نکن❤️🤲