2777
2789
عنوان

نماز شب خوندم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 32 پست
اره عزیزم الان ۲۰ روزه دائم درحال توبه ام از غسل توبه گرفته تا نماز توبه اینقد گریه کردم این مدت چشا ...

خدا ب شدت مهربونه همین ک صداش کنی آغوش باز می‌کنه گناهت اگه حق الله تکرارنکن و جبران اگه حق الناس جبران و‌اگه دسترسی نداری هرروز یه چیزی ذخیره حق الناس کن برای خودت و بعدش از رابطت با خدا لذت ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ب شدت مهربونه همین ک صداش کنی آغوش باز می‌کنه گناهت اگه حق الله تکرارنکن و جبران اگه🥺 حق الناس جب ...

اره عزیزم همشونو رعایت کردم امید دارم به خدا یه روز منم میشم بهترین و پاکترین بنده اش.ایشالا خدا ببخشم و حاجت دلمو بده🥺

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
گلم اگه دوست داشتی واسه منم دعا کن دفعه بعد اگه یادت موند🌱💚

به روی چشمم خدا خودش به بهترین شکل حاجت دلتو بده🤲🤲

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
برای منم دعا کن  انشالله اگه منم فردا حاجت روا بشم و آشتی کنیم با نامزدم ۱۱ شب نماز شب میخونم

آجی به قران اگه عمری باشه فردا شب برات حتما دعا میکنم 

برای منم دعا کن  انشالله اگه منم فردا حاجت روا بشم و آشتی کنیم با نامزدم ۱۱ شب نماز شب میخونم

امیدت به خدا باشه گلم خدا بزرگه 🤲

برات ۳ تا آیه الکرسی میخونم ❤️

[QUOTE=317417194]ممنون عزیزم انشالله مشکل خودت هم حل بشه کاش به حق اماما فردا شب تاپیک آشتی مونو بزنم[/QUOT

ایشالا پناه ببر به خدا.یا الله یاالله یالله خودش مهر و محبتتو تو دلش رخنه کنه باهم آشتی کنید 🤲

خوش بسعادتت  نماز شب بهترین هدیه س که خدا به بندش داده سراسر عشق ب خدا

ممنونم گلم دعاگوتون هستم. اگه لایق باشم🤲

باشه گلم فقط فقط امیدت به خدا باشه ازهمه کس وهمه چی بگذر فقط بگو خدا تو پناهمی بی پناهم نکن❤️🤲

چقدر حرفتون به دلم نشست. اشک تو چشمام جمع شد.

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
عزیز دلمی ایشالا الله نگهدارت باشه❤️

ناامیدی و یاس = ابلیس

بسم الله الرحمن الرحیم

نیازی به عضو شدن توی کانال نیست

میتونید این 4 صوت و 2 فیلم رو ذخیره کنید و بدون عضویت نگاه کنید.

این 6 مورد در رو من معجزه میبینم از زبان حاج آقا پناهیان

و کلیپ دوم شاید بهترین کلیپ عُمر من باشه 

این کلیپ 👇

( محبت خداوند

شاید بهترین کلیپی که توی زندگیم دیدم)

و ایدی کانال در اپلیکیشن ایتا

@NA_omidi6

لینک کانال در تلگرام 

https://t.me/+z0pZEGQXT1xkZTY8