2777
2789

نه بخاطر این حرف بخاطر اینکه اونجوری ک خاستم زندگی نکردم.هیچ دستامو نداشت خدا شاهده همه میگفتن نگا ن انگشتاش سفید وبلوری وتپل.الان پاهام ب شدت چرک میگیرن روی فرش وترک دارن.دستامم دس میزنم به اناریا سبزی یا کار خونه ترک خوردن وسط ترک هم سیاه شدن.نمیدونم چکار کنم پارافین هم هزینه ندارم فعلا ولی همسرم گف دستکش چرا نمیپوشی ولی بقران خیلی کارمیکنم زیاااد وقت نمیکنم دم ب دقیقه بپوشم.راهکار بدید چی خوبه برام

دستکش و پماد ویتامین آ د 

هزینه ای هم نداره 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکارش اینه که بیشتر به خودت توجه کنی و یه سری کار ها رو به اون آقا بسپری تا دست و پات ترک دار نشه و اوشون ناراحت بشن. 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

اصلا این حرفو نزن، هر چه قدر هم که کار داری خودتو عادت بده به دستکش، صندل یا دمپایی رو فرشی و کرم دست و پا

هرررر چه قدر هم که مار داری! روزانه ۱۰ دقیقه هم وقت نمیگیره 

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.

دستکش بپوش هربار دستکش پوشیدن یک دقیقه هم تایم نمی‌بره پارافین بیرون گرونه خودت بخری بزاری ارزونه هاا قیمت ندارم ولی میدونم مناسبه دستگاه وکس داشته باشی یا عین موم آبش کنی به دستت بزنی دستت تو کیسه فریزر یا دستکش فریزری بزاری حتی پاهات رو اوکیه 

من بدون دستکش حتی یه استکانم‌ نمیشورم

کار خونه تمومی نداره فکر خودت باش

این همه زحمت کشیدی ندید 

دستای ترک خورده تو دید.

همین فردا برو یک بسته دستکش ظرفشویی یک بسته لاتکس برای سبزی خورد کردن و... و یک کرم جی یا سمین بخر.

فکر خودت باش.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

پوستت به خاک حساسه

کف پای منم ترک ترکه به خاطر حساسیت به خاک 

کرم ترک پوست جِی بزن یه مدتی 

بهار میشه 

تو خونه جوراب و دمپایی بپوش

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

2790
2778
2791
2779
2792