2777
2789
عنوان

پسرم تب داره

113 بازدید | 13 پست

امروز بردمش دکتر

گفت گلوش چرکیه و ویروسی شد

استامنفون داد

و چرک خشک کن

گفت اگه تا پنجشبه تبش قطع نشد

چرک خشک بده،

بنظرتون الان بهش بدم

بچه تب دارع هیچی نمیخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خسته شدم ۲ماه رفته مدرسه هروزشو مریضه

همین قرصی که گفتمو بده به بچه منم مریض،شدم ، فقط همین خوبم کرد ، هر ۴ ساعت یدونه کامل بده چون دوزش پایینه شیافم بذار براش . انشالله که زود خوب بشه 

همین قرصی که گفتمو بده به بچه منم مریض،شدم ، فقط همین خوبم کرد ، هر ۴ ساعت یدونه کامل بده چون دوزش پ ...

چرا الکی دارو تجویز میکنی ؟دادن همزمان شیاف و قرص برای پایین آوردن تب خطرناکه و باعث مسمومیت دارویی میشه

چرا الکی دارو تجویز میکنی ؟دادن همزمان شیاف و قرص برای پایین آوردن تب خطرناکه و باعث مسمومیت دارویی ...

شیاف بچه با شیاف بزرگ سال فرق میکنه .

شیاف دفع میشه ، اضافه اش . قرص استاگروفن مخصوص تب  بچه هاست 

شب خوش

عزیزم میخوای سیستم ایمنیش تقویت بشه هرروز بهش عسل مرغوب،بادام ،سیب درختی بده و از این به بعد به محض اینکه احساس کردی داره سرما میخوره گل بنفشه و گل پنیرک  از عطاری بگیر ومخلوط کن و دم کن بهش بده وشیرگرم وعسل بهش بده دوروزه تبش میفته و راحت میشی البته دمنوشت غلیظ نباشه

شیاف بچه با شیاف بزرگ سال فرق میکنه . شیاف دفع میشه ، اضافه اش . قرص استاگروفن مخصوص تب  بچه ه ...

ماکه تاحالا هر چی دکتر رفتیم گفتن مصرف همزمان شیاف و قرص مسمومیت دارویی میاره بد نیست یکم سرچ کنید که جون کسی رو به خطر نندازی

ماکه تاحالا هر چی دکتر رفتیم گفتن مصرف همزمان شیاف و قرص مسمومیت دارویی میاره بد نیست یکم سرچ کنید ک ...

سرچ کردم  خودم استفاده کردم ، خواهرزاده هامم همین مریضیو گرفتن ، شیاف خوردنی نیست که باعث مسمومیت بشه ، اضافه اش دفع میشه ، تنها خواب اورده .

بای

سرچ کردم  خودم استفاده کردم ، خواهرزاده هامم همین مریضیو گرفتن ، شیاف خوردنی نیست که باعث مسموم ...

حالا که سرچ میکنی زحمت بکش بنویس مصرف همزمان شیاف و قرص استامینوفن چون استاگروفن هم خانواده استامینوفنه بعد بیا نتیجه رو بگو بعدشم شیاف هم مثل قرص کامل جذب  میشه مگر اینکه تا یک ساعت بعد مصرفش کودک مدفوع داشته باشه...فقط واسه این بحثو باز کردم که از  وی ناآگاهی دارو تجویز نکنید برای دیگران

عزیزم میخوای سیستم ایمنیش تقویت بشه هرروز بهش عسل مرغوب،بادام ،سیب درختی بده و از این به بعد به محض ...

مشکل اینجاست ک لب ب اینا نمیرنه

حتی سوپ هم بهش میدم

عوق میرنه