2777
2789

وسط اردیبهشت 98 بود که فهمیدم زیر ابی میره بلاکش کردم فرداش امتحان زمین شناسی داشتم هیچی نخوندم شام هم نخوردم ساعت 9 خوابیدم ساعت 2 یک هو بیدار شدم گوشه ی پنجره رو باز کردم و تا صبح گریه کردم برای اون نه برای حماقت خودم و همون شب همه چیزو تموم کردم دیگه نرفتم جاهایی که میدونستم اونجاست پیام هاشو جواب ندادم و تمااام سال بعدش دندون قبول شدم وسیاهی های زندگیم ب روشنی تبدیل شد از نو خودمو ساختم زخم ب زخم

هفته ی اینده هم عروسیش دعوتم و میرم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین شب رفتنش شبی بود که بعد خیانتش منو خونه مامانم گذاشت ....

تا صبح از این پهلو به اون پهلو گشتم

اشک و آه 

برگشت و برگشتمون بی فایده بود 

تموم شدیم و الان هر کدوم کنار یه نفر دیگه خوابیدیم 

اونو نمیدونم 

ولی من بعد اون قضیه تموم شدم 💔

بعضی وقتا ی کاری با ادم میکنن ک خودت مجبور بشی بری،و آدم بده ی داستان هم تویی! :)

گاهی بهترین لطفی ک در حقت خودت می‌کنی رفتنه سخت هس ولی غیر ممکن نیس

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
اولین شب رفتنش شبی بود که بعد خیانتش منو خونه مامانم گذاشت .... تا صبح از این پهلو به اون پهلو گشتم ...

چ دردناک 🙃🥲

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘

اون نرفت من رفتم 

کاش همسرمم میرفت 

کاش تنهای تنها میشدم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چرا 

چون دوسم نداره تلاشی برای منو زندگیمون نمیکنه خیلی سمتش رفتم خیلی کار های دیگ کردم اما هیج تاثیری نداره زندگیمون عادیه کنار هم غذا میخوریم میخابیم جلو خانواده هامون خوبیم اما تو خونه یک کلمه حرف هم نمیزنیم

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻