2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده لطفا بیایین راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 39 پست
اگه میگی سرد شدی و دیگه علاقه ای بینتون نیست،ادامه دادنت نه عاقلانست نه عاشقانه اگه جدا نشی بعدا خو ...

یعنی دلایلم برای جدایی مناسبه؟

من با مادرم حرف زدم میگه مشکلی ندارید که!!!!

خانوادش بدن رفت و امد نکن

بحث و دعوا هم اول نامزدی هست!

گذشت زمان خیلی از مسائلو حل میکنه ولی اونموقع دیگه حسی برات نمی مونه ،ازدواج از نظر من یعنی داشتن یه ...

ما همه چی تو رابطمون داشتیم

عشق احترام توجه و محبت و بیشتر از همه دوستی... 

ولی بعد از پیدا شدن خانوادش تو رابطمون هیچکدومش نموند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دلایلم برای جدایی مناسبه؟ من با مادرم حرف زدم میگه مشکلی ندارید که!!!! خانوادش بدن رفت و امد ...

یکی از کاربرای اینجا چند روز پیش میگفت فکر نکنید خانواده مهم نیست ما با خودش ازدواج می‌کنیم فقط . خانواده خیلی مهمه.

منم سر خانواده ش منو نخواستن جدا شدم....

خانواده  مهمه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
یعنی دلایلم برای جدایی مناسبه؟ من با مادرم حرف زدم میگه مشکلی ندارید که!!!! خانوادش بدن رفت و امد ...

امان ازین طرز فکر که میگن مگه میخوای با خانوادش زندگی کنی؟!مهم خودشه!!

نه عزیزدلم خانواده خیلی مهمه

خانواده تو هر زمینه ای رو شخص تاثیر میزاره

تو نمیتونی خانوادشو کلا از زندگیت حذف کنی،حتی اگه خودتم نری خونشون ونیان خونت،بازم همسرت نمیتونه پدر و مادرشو بیخیال بشه

مگه اینکه همسرت خیلی عاقل ومحتاط باشه که بتونه بین تو خانوادش تعادل برقرار کنه،وگرنه که فاااتحه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ما همه چی تو رابطمون داشتیم عشق احترام توجه و محبت و بیشتر از همه دوستی...  ولی بعد از پیدا ش ...

من سواد روانشناسی ندارم ولی خانواده مهمه اگه نتونید مدیریت کنید سخت می گذره ولی اگه از حساسیت‌ها کم کنی وخودش نرمال باشه به نظر میشه درستش کرد

یکی از کاربرای اینجا چند روز پیش میگفت فکر نکنید خانواده مهم نیست ما با خودش ازدواج می‌کنیم فقط . خا ...

من وقتی مجرد بودم کسی میگفت خانواده مهمه بخاطر عشقی که تو دلم بود تا میتونستم مخالفت میکردم 

الآن میگم فقط خانواده 

امان ازین طرز فکر که میگن مگه میخوای با خانوادش زندگی کنی؟!مهم خودشه!! نه عزیزدلم خانواده خیلی مهمه ...

ببین خانوادش همشون کپی هم دیگن دقیقا طرز فکرشون تصمیمات و برخورداشون

اصلا اشتباهاتشونو هیچ کدوم قبول نمیکنن و اصلا قانع نمیشن که رفتار بدشونو اصلاح کنن اصلاااا!! خود نامزدمم متوجه شدم همینه چون خانوادش اینطورن 

یکی از کاربرای اینجا چند روز پیش میگفت فکر نکنید خانواده مهم نیست ما با خودش ازدواج می‌کنیم فقط . خا ...

عزیزم امیدوارم کسی وارد زندگیت شه که هم خودش هم خانوادش به داشتنت افتخار کنن و اونطور که لایقته باهات رفتار کنن ♡

من وقتی میبینم الآن اول نامزدی اینطوری برخورد میکنه و انقدر به خانواده وابستس و هیچ کاری برای من نمی ...

الان بهترین تصمیمو بگیر بری جلو تر تصمیم سخت تر میشه.  الان بهترین نقطه برای تصمیم گیری هستی .