2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده لطفا بیایین راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 39 پست
خلاصه..بگذریم چقدر تو دوران قبل از عقد اذیت کردن بخصوص باباش که اینجوری باشه اونجوری باشه خودشم اص ...

اسی ما بیکار نیستیما حزئیاتو نوشتی دکتر نبرد رحمم درد کرد و.....چقدر حرف زدی 

۱۲۷ روز تا بهبود نسبتی شرایط✨️
چراااا با جنس مخالف دوست میشین🥺

ما کلا خانوادگی با دوست دختر دوست پسر ازدواج‌ میکنیم

البته هیچ کدوم اندازه من احمق نبودن با این انتخابم... همشون ملیاردر و اروپا و مناطق خوب تهرانن 

فقط من چشممو رو همه چی بستم ^-^ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیزو در نظر بگیر . بعدم بین بدو بدتر یکی رو انتخاب کن . حالا اونو خودت بهتر میدونی ک جدای بدِ یا ...

من وقتی میبینم الآن اول نامزدی اینطوری برخورد میکنه و انقدر به خانواده وابستس و هیچ کاری برای من نمیکنه

ترسم و یقینم از اینکه آیندمون خیلی بد و بدتر میشه هم بیشتر میشه 

اگه میگی سرد شدی و دیگه علاقه ای بینتون نیست،ادامه دادنت نه عاقلانست نه عاشقانه

اگه جدا نشی بعدا خودتو لعنت میکنی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

گذشت زمان خیلی از مسائلو حل میکنه ولی اونموقع دیگه حسی برات نمی مونه ،ازدواج از نظر من یعنی داشتن یه دوست خوب که از باهاش بودن خسته نشی ،کلی حرف واسه گفتن داشته باشی ،که من تو این رابطه بعید می دونم باشه

من وقتی میبینم الآن اول نامزدی اینطوری برخورد میکنه و انقدر به خانواده وابستس و هیچ کاری برای من نمی ...

عزیزم خودت جواب خودتو دادی میدونی چیکار باید بکنی فقط میترسی. جدا نشی ضربه های بدتری میخوری .

خواهر عزیزم کل متنت رو نخوندم ولی بودن با چنین سمی اصلا ب صلاحت نیست

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی