2777
2789
عنوان

دخترم بداخلاقی میکنه ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 57 پست
چقدر سن بدیه من خودم دهه شصتم نهایت ۱۵ و ۱۶ سالگی یکم تند بود اخلاقم این از الان شروع شده

منم دهه 70ولی همینجوربودم مامانم میگه سه تاپسرداشتم تواستخوونی ازم سوزوندی که اون سه تا نکردن😅ولی الان خیلی ارومم ومودب وخانوم شدم

گاهی انسانم آرزوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیفه بخدا رابطه تون کمرنگ بشه🥲

چون این خلا رو هیچکس نمیتونه براش پر کنه🥲

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

خب شب ساعت یک بخوابه چی میشه اون حس ازادی میخواد وقتی تو اون حس رو میگیری احساس بدی میگیره سخت نگیر براش

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
ممنون سعیمو میکنم ولی اعصاب پولادین میخواد

معلومه ک میخواد

برا بزرگ کردنش از این بیشتر سختی کشیدی

ولی عوضش میدونی چیه؟

وقتی بزرگ شد خانم شد 

بینتون فاصله ای نیست..

ن اینکه بگه کی بزرگ میشم برم دنبال راه خودم🥲

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
واقعا ۱ میخوابه خودمن ۶ نمیتونم پاشم صبحانه بدم ببرمش مدرسه من خواب میمونم اصلا به نظم نیفتاده زندگی ...

چیکار به خوابش داری

خودش خوابش بیاد میخوابه خو

شما بگیر بخواب

بعدشم دختر ۱۲ ساله میشه کلاس ششم .شما میبریش؟!! بزار یکم مستقل شه خودش بره بیاد 

ماهم همینکارو میکنیم .اما بچه ها پدرمادرا رو درک نمیکنند  باید بچه رو درک کنیم شوهرو درک کنیم ...

واقعا حق گفتی مجرد بودیم پدر مادر توقع داشتن ازدواج کردیم شوهر و بچه توقع دارن

اسی این ۶ سال و باهاش راه اومدی ..ک عالیه

اگ نیومدی تا آخر عمرش ازت فاصله میگیره

جوریکه وقتی ازت دوره آرامش داره ..

معلومه مادر بفکری هستی❤

باهاش رفیق شو اگر حرف پسر زد همراهیش کن کنارش باش دورش نکن که اسیب ببینه مثلا لابلای حرفا یادش بده اشکال نداره دو جنس مخالف با هم وقت بگزرونن اما فقط در همین حد.... مثلا ببرش کنسرت .... باهاش برقص و انرژیشو خالی کن اما حواست باشه این پنج سال پیش رو خیلی سرنوشت سازن اون بزرگترین درسهارو تو این سن یاد میگیره و ممکنه تو این پروسه چیزای بزرگی مثل تن و روانش الوده شه پس رفیق جینگش شو اما از دور مراقبش باش 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

راستی یک نصیحت با همسرت هماهنگ شو تا نیاز عاطفیش از طریق همسرت دریافت کنه مثلا بهش بگه عشقم پرنسسم خوشکلترین دختر دنیا عروسکم نفسم .... تا که گوشش پر بشه و ذهنش تشنه ی شنیدن از جنس مخالف نباشه دخترایی که باباشون حمایت عاطفی میکنن کمتر اذیت میشن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

جوری باش که باهات راحت تر از خودش و رفیق صمیمیش باش. و از هر چی اشکال نگیر که درباره سوالات ی که در نظر شما خوب نیست بپرسه چون یه نوجوان تو ذهنش انقدر سوال ایجاد میشه و تصمیات درستی هم نمیتونه بگیره

یه بنده خدایی

سعی کن دوست باشی بادخترت چون اگه از همین الان پنهون کاری کنه واویلا میشه

من بامامانم اصلا راحت نبودم حتی جرعت نمیکردم چیزی بهش بگم ولی الان چندساله ک شده دوستم مثل خواهریم خیلی برام راهنمایی خوبیه سعی کن عصبانیتو کنترل کنی وقتی قهرین برو پیشش بشین براش ی چی ببر باهم بخورین 💖

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792