انقدر این بچه قبلا آروم و خانوم بود باورم نمیشه همونه.... بگم درس بشین بخون برعکسشو انجام میده...تکالیفشو نگه میداره آخر وقت.... هر شبم دعوای خواب داریم تا ۱۲ ۱ طول میده تا بخوابه....یه وقتایی از دستش کم میارم دیگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کمتر بهش گیر بده ولی زیر نظر نگهش دار و به مشاور ببر چون عین معجزه است و رفتارت درخواستتو نشون بده صد البته محبتم نیازه که بعضی نوجوانا از کم محبتی اینشکلی هستند
خب شب ساعت یک بخوابه چی میشه اون حس ازادی میخواد وقتی تو اون حس رو میگیری احساس بدی میگیره سخت نگیر براش
/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایستهی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
باهاش رفیق شو اگر حرف پسر زد همراهیش کن کنارش باش دورش نکن که اسیب ببینه مثلا لابلای حرفا یادش بده اشکال نداره دو جنس مخالف با هم وقت بگزرونن اما فقط در همین حد.... مثلا ببرش کنسرت .... باهاش برقص و انرژیشو خالی کن اما حواست باشه این پنج سال پیش رو خیلی سرنوشت سازن اون بزرگترین درسهارو تو این سن یاد میگیره و ممکنه تو این پروسه چیزای بزرگی مثل تن و روانش الوده شه پس رفیق جینگش شو اما از دور مراقبش باش
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
راستی یک نصیحت با همسرت هماهنگ شو تا نیاز عاطفیش از طریق همسرت دریافت کنه مثلا بهش بگه عشقم پرنسسم خوشکلترین دختر دنیا عروسکم نفسم .... تا که گوشش پر بشه و ذهنش تشنه ی شنیدن از جنس مخالف نباشه دخترایی که باباشون حمایت عاطفی میکنن کمتر اذیت میشن
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
جوری باش که باهات راحت تر از خودش و رفیق صمیمیش باش. و از هر چی اشکال نگیر که درباره سوالات ی که در نظر شما خوب نیست بپرسه چون یه نوجوان تو ذهنش انقدر سوال ایجاد میشه و تصمیات درستی هم نمیتونه بگیره