2777
2789
عنوان

دخترم بداخلاقی میکنه ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 57 پست
وای خدایا این دختر منم یه یره هندز فری به گوشه

اصلا تاخوندم یادخودم افتادم منم انقدرلج میکردم بامامانم کلافه بودم دست خودم نبودفقط اهنگ ارومم میکردنترس درس اشوهم میخونه انشالله موفق میشه من یه سال تجدیداوردم 😅الان شاغلم ودرس اموتاارشددارم ادامه میدم

گاهی انسانم آرزوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته وقتی انقدر رو مخ رفتار میکنه من آروم باشم...ولی سعیمو میکنم

عزیزم دخترت اوایل نوجوانی 

من تهش 

نزار بینتون فاصله بیفته چون تو همین سنا شروع میشه🥲

نزار باشه اسی🥲💔

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
میدونی چه امکاناتی براش فراهم کردیم به نظرم خوشی زیر دلش زده افسردگی اینا ربطی نداده

میدونی امکانات خوبه ها

ولی چقدر باهاش رفیقی؟

چقدر منطقه امنشی.؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
هیییی کی ما رو درک کرد به خدا این نسل خوشی زده زیر دلشون

عزیزم هدف ما از بچه دار شدن تربیت انسان سالم و بدون عقده هست

نه اینکه مارو درک کنن و سنگ صبور ما باشن.

ما با آگاهی از مشکلات فرزند پروری مادر شدیم.

حرف های کوجه خیابون و خاله زنکی رو ول کن

میدونی چه امکاناتی براش فراهم کردیم به نظرم خوشی زیر دلش زده افسردگی اینا ربطی نداده

اینا رو بهش بگی فک میکنه نادیده ش میگیری:)

ی سری چیزا بت میگم اینا رو اسی رعایت نکنی واقعا دخترتو از دست میدی🙂 با بقیه مقایسه نکن  ...

هیچوقت هم دعواش نکن ازعشق وعاشقی گفت اصلا دعوانکن باهاش رابیا منکه مادرم همیشه پایه ام بودالانم خیلی باهاش رفیق هستم واصلا رفیق صمیمی ندارم فقط مامانمه

گاهی انسانم آرزوست
اصلا تاخوندم یادخودم افتادم منم انقدرلج میکردم بامامانم کلافه بودم دست خودم نبودفقط اهنگ ارومم میکرد ...

چقدر سن بدیه من خودم دهه شصتم نهایت ۱۵ و ۱۶ سالگی یکم تند بود اخلاقم این از الان شروع شده

هیچوقت هم دعواش نکن ازعشق وعاشقی گفت اصلا دعوانکن باهاش رابیا منکه مادرم همیشه پایه ام بودالانم خیلی ...

چ خوب🙂

اسی فقط ی چیزو میگم بت

دخترت هر چقدر بداخلاقی کنه

ی جایی تو زندگیش میفهمه پناهش تویی

نزار ب خودش این و بگه ک اگ مامان بدونه چیکار کنم

بزار بگه باید ب مامان بگم

همین:)

والا خیلی رفیقیم اگه بداخلاقیش نگیره

غلطش همینه

میدونی چی میگم؟

ب خاطر خودش دوستش داشته باش

تو بدترین شرایطش