آرزوزندگی مدیر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 2467 عنوان دخترم بداخلاقی میکنه ۱۲ سالشه | مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 57 پست انقدر این بچه قبلا آروم و خانوم بود باورم نمیشه همونه.... بگم درس بشین بخون برعکسشو انجام میده...تکالیفشو نگه میداره آخر وقت.... هر شبم دعوای خواب داریم تا ۱۲ ۱ طول میده تا بخوابه....یه وقتایی از دستش کم میارم دیگه 1402/08/22 | 19:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزوزندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 2467 ی سری چیزا بت میگم اینا رو اسی رعایت نکنی واقعا دخترتو از دست میدی🙂 با بقیه مقایسه نکن ... خیلی سخته وقتی انقدر رو مخ رفتار میکنه من آروم باشم...ولی سعیمو میکنم
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 11181 وای خدایا این دختر منم یه یره هندز فری به گوشه اصلا تاخوندم یادخودم افتادم منم انقدرلج میکردم بامامانم کلافه بودم دست خودم نبودفقط اهنگ ارومم میکردنترس درس اشوهم میخونه انشالله موفق میشه من یه سال تجدیداوردم 😅الان شاغلم ودرس اموتاارشددارم ادامه میدم گاهی انسانم آرزوست
آرزوزندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 2467 خو همونه دیگ افسردگی یا خواب زیاده یا خیلی کم تروخدا غر ب جونش نزن از دلش خبر نداری🥲 میدونی چه امکاناتی براش فراهم کردیم به نظرم خوشی زیر دلش زده افسردگی اینا ربطی نداده
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19425 خیلی سخته وقتی انقدر رو مخ رفتار میکنه من آروم باشم...ولی سعیمو میکنم عزیزم دخترت اوایل نوجوانی من تهش نزار بینتون فاصله بیفته چون تو همین سنا شروع میشه🥲نزار باشه اسی🥲💔 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19425 میدونی چه امکاناتی براش فراهم کردیم به نظرم خوشی زیر دلش زده افسردگی اینا ربطی نداده میدونی امکانات خوبه هاولی چقدر باهاش رفیقی؟چقدر منطقه امنشی.؟ تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14630 هیییی کی ما رو درک کرد به خدا این نسل خوشی زده زیر دلشون عزیزم هدف ما از بچه دار شدن تربیت انسان سالم و بدون عقده هستنه اینکه مارو درک کنن و سنگ صبور ما باشن.ما با آگاهی از مشکلات فرزند پروری مادر شدیم.حرف های کوجه خیابون و خاله زنکی رو ول کن
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19425 میدونی چه امکاناتی براش فراهم کردیم به نظرم خوشی زیر دلش زده افسردگی اینا ربطی نداده اینا رو بهش بگی فک میکنه نادیده ش میگیری:) تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 11181 ی سری چیزا بت میگم اینا رو اسی رعایت نکنی واقعا دخترتو از دست میدی🙂 با بقیه مقایسه نکن ... هیچوقت هم دعواش نکن ازعشق وعاشقی گفت اصلا دعوانکن باهاش رابیا منکه مادرم همیشه پایه ام بودالانم خیلی باهاش رفیق هستم واصلا رفیق صمیمی ندارم فقط مامانمه گاهی انسانم آرزوست
آرزوزندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 2467 اصلا تاخوندم یادخودم افتادم منم انقدرلج میکردم بامامانم کلافه بودم دست خودم نبودفقط اهنگ ارومم میکرد ... چقدر سن بدیه من خودم دهه شصتم نهایت ۱۵ و ۱۶ سالگی یکم تند بود اخلاقم این از الان شروع شده
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19425 هیچوقت هم دعواش نکن ازعشق وعاشقی گفت اصلا دعوانکن باهاش رابیا منکه مادرم همیشه پایه ام بودالانم خیلی ... چ خوب🙂 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
آرزوزندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 2467 میدونی امکانات خوبه ها ولی چقدر باهاش رفیقی؟ چقدر منطقه امنشی.؟ والا خیلی رفیقیم اگه بداخلاقیش نگیره
محدثه۴53 عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1701 والا خیلی رفیقیم اگه بداخلاقیش نگیره پس رفیق روز های بد اخلاقیش نیستین.. در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19425 اسی فقط ی چیزو میگم بتدخترت هر چقدر بداخلاقی کنهی جایی تو زندگیش میفهمه پناهش تویینزار ب خودش این و بگه ک اگ مامان بدونه چیکار کنمبزار بگه باید ب مامان بگمهمین:) تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
آرزوزندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 2467 هیچوقت هم دعواش نکن ازعشق وعاشقی گفت اصلا دعوانکن باهاش رابیا منکه مادرم همیشه پایه ام بودالانم خیلی ... چه خوب خود منم خیلی رابطه ی خوبی با مامانم داشتم
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19425 والا خیلی رفیقیم اگه بداخلاقیش نگیره غلطش همینهمیدونی چی میگم؟ب خاطر خودش دوستش داشته باشتو بدترین شرایطش تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..