2777
2789
عنوان

تجربه ای در مورد جن تاحالا داشتین؟

467 بازدید | 50 پست

من بچه که بودم میرفتیم باغ دوست پدرم توی مشکین شهر اصلا نمیزاشتن نزدیکای غروب بریم داخل باغ بگردیم بابامم میگف یه چیزایی دیده اونجا...

اره دیدمشون زیاد

مخصوصا خونه دهاتمون 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا میدیدم،البته فرق نمیکرد کجا باشم تقریبا همه جا میدیدم مخصوصا نیمه شب ولی با چشم فیزیکی دیده نمیشدن

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
چجوری میشه توضیح بدی من خیلی کنجکاوم 

ببین سایه دارن زرد مشکی یهو یه چیزی از جلوت رد میشه ...

بعد اگه زیر سایه سنگین بخوابی تو دهات یا خونه هایی که خیلی وقته خالی بوده شب خوابشون می‌بینی صبح پاشی بدنت کبوده 

من حتی نزدیک گورستان دهمون یکی رو دیدم از پشت انگار جسه یه حیوون بود آمل یجوری راه می‌رفت 

حتی اینجا رد سمشون  میمونه 

خیلی داستان راجبشون زیاده 

خانومای حامله مخصوصا مادرم سر من چندتاشون دیده بود منم یبار جنب بودم خواب دیدم تو اتاقم میرقصن چشام نیمه باز بود صدا تلوزیون میومد اخبار بود بعدش  سنگین شد بزور مادرم تکونم داد برا شوهرم تعریف کردم میگف توهمه که تو بختک دیدی ولی قشنگ صدای بیست و سی رو میشنیدم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

پس چجوری میدیدینشون؟با چشم فیزیکی نه؟

هم آره هم نه،در واقع چشم فیزیکی فقط یه واسطه بود،و حتی وقتی چشامم بسته بود یا تو حالت خواب و بیداری بودم که کلا چشم هام بسته بود میدیدمشون

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
چه جالب حرف هم میزنند؟

اره