2777
2789

با علائمی ک شما میگی من رفتم سونو کیست هموراژیک داشتم یعنی الان دارم درگیرشم...منم مث شما میگفتم باردارم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

با علائمی ک شما میگی من رفتم سونو کیست هموراژیک داشتم یعنی الان دارم درگیرشم...منم مث شما میگفتم بار ...

ااا شمام سمت راستت بود ؟

من دو سه ماهه اقدامم اینطور شده

سابقه کیستم دارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ااا شمام سمت راستت بود ؟ من دو سه ماهه اقدامم اینطور شده سابقه کیستم دارم

من سابقه کیست نداشتم ...چندماه بعد اقدام تنبلی گرفتم ....اره سمت راستمه الانم زده ب پشتم حس میکنم جفت کلیه هام میخوان کنده بشن از درد کمر

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من سابقه کیست نداشتم ...چندماه بعد اقدام تنبلی گرفتم ....اره سمت راستمه الانم زده ب پشتم حس میکنم جف ...

الهی 🥲

ان شالله زودتر خوب شی

پس میرم دکتر

اقدام رو متوقف کردی؟

و اینکه من دو دوره لتروزول خوردم فکر کنم فشار اومده بهم

الهی 🥲 ان شالله زودتر خوب شی پس میرم دکتر اقدام رو متوقف کردی؟ و اینکه من دو دوره لتروزول خوردم ...

مرسی عزیزم رفتم دکتر اما قرصارو نگرفتم سعی کردم بادارو شیمیایی پیش نرم دقیقا دوماهه قرصامو انداختم دور...

واسه تنبلیم دمنوش شکوفه سنجد خوردمو و باشگاه میرمو و روغن نباتیو حذف کردم بجاش دنبه میخورم...

این کیست من حاصل امپول سینال و لتروزول و هاچ ام جیه ک دوماه پیش زده بودمه

وجدانی چطو فهمیدی تخمدانته😃

شاید غدد لنفاویت عفونت کرده

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
مرسی عزیزم رفتم دکتر اما قرصارو نگرفتم سعی کردم بادارو شیمیایی پیش نرم دقیقا دوماهه قرصامو انداختم د ...

عجب 🥹

منم لتروزول و مدروکسی میخوردم 

باید اقدام متوقف بشه تا کیست خوب شه ؟

دیگه اقدام نکنم ؟

وجدانی چطو فهمیدی تخمدانته😃 شاید غدد لنفاویت عفونت کرده

😁

ادم وقتی زووومه رو یه موضوع دیگه دستش میاد چند ماااهه زومم رو رحم و تخمدان 🤪

کلا که میگن ۲ تا انگشت فاصله با استخوان نیم دایره لگن تخمدانها هستن

بعدم من روزای تخمک گذاریمم درد دارم قشنگ میدونم چجوری و چه دردیه

ضمن اینکه اونجاها غده لنفاوی نیست 😁❤️

😁 ادم وقتی زووومه رو یه موضوع دیگه دستش میاد چند ماااهه زومم رو رحم و تخمدان 🤪 کلا که میگن ۲ تا ...

عه..😅

تاپیک مفید ب این میگن

من الان فمیدم تخمدانم کجاس

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
عجب 🥹 منم لتروزول و مدروکسی میخوردم  باید اقدام متوقف بشه تا کیست خوب شه ؟ دیگه اقدام نکنم ...

خب شماااول برو سونو ببین کیست داری یانه...اما تگ بخوایی ال دی بخوری علنا اقدامات بیفایدس