با علائمی ک شما میگی من رفتم سونو کیست هموراژیک داشتم یعنی الان دارم درگیرشم...منم مث شما میگفتم باردارم
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ااا شمام سمت راستت بود ؟ من دو سه ماهه اقدامم اینطور شده سابقه کیستم دارم
من سابقه کیست نداشتم ...چندماه بعد اقدام تنبلی گرفتم ....اره سمت راستمه الانم زده ب پشتم حس میکنم جفت کلیه هام میخوان کنده بشن از درد کمر
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
الهی 🥲 ان شالله زودتر خوب شی پس میرم دکتر اقدام رو متوقف کردی؟ و اینکه من دو دوره لتروزول خوردم ...
مرسی عزیزم رفتم دکتر اما قرصارو نگرفتم سعی کردم بادارو شیمیایی پیش نرم دقیقا دوماهه قرصامو انداختم دور...
واسه تنبلیم دمنوش شکوفه سنجد خوردمو و باشگاه میرمو و روغن نباتیو حذف کردم بجاش دنبه میخورم...
این کیست من حاصل امپول سینال و لتروزول و هاچ ام جیه ک دوماه پیش زده بودمه
عجب 🥹 منم لتروزول و مدروکسی میخوردم باید اقدام متوقف بشه تا کیست خوب شه ؟ دیگه اقدام نکنم ...
خب شماااول برو سونو ببین کیست داری یانه...اما تگ بخوایی ال دی بخوری علنا اقدامات بیفایدس