2777
2789

منظورم البوم‌واون عکساییی که تو آتلیه روز عروسی گرفتید و اون عکس شاسی بزرگه چیکار کردین؟

من قبل از اینکه بیام یکسری عکسایی داشتیم مال روز عروسی پاره کردم همه رو ولی شاسیه خونه پدرشوهرم بود (داستانش طولانیه حتی نمیزاشتن اینو بیاریم خونمون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خسیس باشه زن دوم رو چهرشو گرد میبره میچسبونه به صورت عروس 

واااای 😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دوست نداشتم ازبین ببرمشون ولی همه رو پاره کردم.. شاسی بزرگه رو هم عکسشو پارخ کندم چوبشو اتیش زدم.. تنها چیزی ک از عروسیم مونده رقص با مامانمه 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
بده به خودش مبارک صاحبش

چیزی ازش ندارم حتی گوشیمو عوض کردم همه عکسای دوتاییمون پاک کردم از گوشی قبلیم فقط چند روز سیدی جشن عقدمونو بین وسایل پیدا کردم چندروزه سعی میکنم توی لپتاپ بزارمش بلد نیستم 

شاید نگه داشتن اونورش یه عکس دیگه چاپ کنن آخه پول دادن براش😂😂😂

خودش خیلی خسیسه خیلی 

فکر کن با خودش و خانوادش از صبح تا شب می‌رفتیم بازار یا بیرون یه بطری آب هم نمیخرید

چیزی ازش ندارم حتی گوشیمو عوض کردم همه عکسای دوتاییمون پاک کردم از گوشی قبلیم فقط چند روز سیدی جشن ع ...

چند سال ازدواج کردید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چند سال ازدواج کردید ؟

حقیقتش از ۱۴۰۰ ازدواج کردیم ولی یکسال فقط باهم زندگی کردیم یا کمتر ...اهل زندگی نبود الان ۸.۹ماهه خونه بابام قبلا هم هر عید ومناسبتی میزاشت خونه بابام سراغمو نمیگرفت مادرش بهش میگف

خاطرات بد برام مرور میشه چیکار کنم😔💔 من خیلی خودمو کوچیک کردم خیلی به خودم ظلم کردم بخاطر کسی که ل ...

عزیییییییزم....

ان شالله اینقدر چیزای خوب برات اتفاق بیفته که این تجربه تلخ رو از خاطر ببری...

ناراحتی تو طبیعیه...ولی میتونی تلاش کنی که از این مرحله زودتر بگذری.

آدم خسیس به هیچ دردی نمیخوره