2777
2789

بچم شیر خودمو میخوره فک کنم کمه. کم دسشویی میکنه. منظورم ادراره.   ایا طبیعیه؟    ۱۴ روزشه

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

دکتر ببر بهت میگه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازصبی که پوشکش کردم هنوز زیاد خیسش نکرده

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

روزی باید کمتر ۵ ۶ بار نباشه مایعات چرا نمی‌نوشی؟ باید الان شیرت بره لباساتو خیس کنه تازه اولشه 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
روزی ۶ بار ادرار کنه کافیه

واقعا؟

ازصبی که پوشکش کردم هنوز زیاد خیسش نکرده

وای ازصب پوشکش بهش وصله؟؟؟؟باید هر سه ساعت ی بار عوص کنی.. عفونت ادراری میگیره بچه...اون شایدیا شییرت کمه کفاف نمیده ...یا بچه کلیه هاش مشکل داره

ولی میگن باید روزی ۶تا پوشک خیس کنه

من که بچه بزرگ میکردم به اینجور چیزها نگاه نمیکردم شما چه توجه ها دارین.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.

تو نت زده چنتا پوشک باید خیس کنه گلی سینتو فشاربده ببین شیر داری گرسنه نمیمونه ک گریه کنه از دکتر مشاوره بگیر شاید لازم باشه درکنارشیرخودت شیرکمکی بدی،شیرافزا دلستر ماکارونی سوپ جو ب خودت برس م شیرت مقوی و خوب شه