2777
2789
عنوان

حالم بده همش فکر میکنم شوهرم

175 بازدید | 11 پست

همش فک میکنم شوهرم داره خیانت میکنه یا پنهون کاری همش حالم بد میشه از خودم متنفرم ک ساذه ام گولشو میخورم تاحالا مچشونگرفتم اما خیلیی ریز یچیزایی مشکوکم میکنه حال روانی خودم یده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی دیدی خب

مشکوک میزنه نمیشه دقیقا گفت همش حس میکنم حال روانیم بده همش حس احمق بودن بهم دست میده حس میکنم دارم عقلم از دست میدم مثلن چند روز پیش تولدش بود گفتم ی عمس دستوون بزار نزاشت برداشت همه روهاید کرد یدونه من گزاشت یببینم ک ناراحت نشم منم یواشکی فهمیدم ... یا چیزایی ریز دیگ

تیکه هاشو کنار هم بزار. به قطعیت میرسی. میخوای چندتاشو اینجا بگو

خیلی جزی اند حس میکنم خودم دارم دیوونه میشمحس میکنم داره نقش دوست داشتنم بزای میکنه منو تو دستش نگهداشته ی موردش نوشتم دستام دیگ جوون نداره نگا کن  

خیلی جزی اند حس میکنم خودم دارم دیوونه میشمحس میکنم داره نقش دوست داشتنم بزای میکنه منو تو دست ...

دیدم. قبلا عکس میزاشته؟؟

اگه مثلا بهش بگی یه دیقه گوشیتو بده زنگ بزنم

میده بهت؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دیدم. قبلا عکس میزاشته؟؟ اگه مثلا بهش بگی یه دیقه گوشیتو بده زنگ بزنم میده بهت؟؟

ن بالا سرم وایمیسه ... یبارم دیدم تو کانال داستان های سک..ی عضو شده ... گوشیش رمزش ساده اس میتونم بفهمم مشکل اینکه اصلاااااا زمین نمیزاره

ن بالا سرم وایمیسه ... یبارم دیدم تو کانال داستان های سک..ی عضو شده ... گوشیش رمزش ساده اس میتونم بف ...

شب که نیخوابه

حموم که میره

اگه اثر انگشتیه تو خواب اثر انگشتشو بزن.

برو همراه من یا ایرانسل من

ریز مکالمات و ریز پیامک داره

البته فقط شماره هستش ولی خوب میبینی خیلی تکرار شده.متوجه میشی دیگه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

همینجوری ادامه بدی شک نکن دیوانه میشی اینم بدون هر باغچه ای حتی بهترینش بشینی هر روز بیل بزنی آخرش چهارتا کرم‌ ازش میزنم بیرون بیخیال باش شاید هیچی نباشه فکر منفی نکن بجاش بیا بیشتر بهش محبت کن‌رابطتو بهتر کن