2777
2789
عنوان

مبارک😍

212 بازدید | 21 پست

امروز تولدمه ۲۱ ساله شدم این تولد با تموم تولد های زندگیم فرق داشت همیشه یه تولد بزرگ برام میگرفتن پر از هدیه های جور واجور اما امسال نشد که بشه بابا جونم ببخشید که برنامه هایی که برا تولدم داشتی بهم خورد بابا جونم دوست دارم

عشق دلم  همسرم مرسی که همیشه کنارم هستی امروز بهترین روز زندگیم بود شاید همه چی بهم خورد و نشد یه تولد بزرگ بگیرم اما همین کیک کوچیک و سفری که داریم میریم بهترین خاطره و تولد عمرمه بچه ها من الان تو ماشین دارم این تاپیک رو مینویسم تولدم مبارک🥰❤️این نیز بماند به یادگار

بچه ها چندتا عکسه که نامزدم گفت اگه میخوای جایی بفرستی سانسور کن دوست ندارم چهرت مشخص باشه و به دلایلی سانسوره ولی اگه خواستید میزارم🥰

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکهههههه خیلی انرژی گرفتم با این تایپیک خاطره هام برام زنده شد🥰🥰🥰😍😍😍

عزیزم🥰

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

مبارک باشه عزیزم .خووش بگذره

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!