2777
2789
عنوان

پیش دبستانی دخترم لطفا نظر بدیذ

437 بازدید | 18 پست

دختر من می‌ره پیش دبستانی شکر خدا درسش خوبه آروم هم هست فضولی نمیکنه همه چی هم من تو خونه بهش میگم جواب میده موقع کاردستی الفبا هم که میشه هم کاردستی می‌بره هم نقاشی با ذوق  

مقنعه هم میگم بپوش تا سرت کثیف نشه چون این روزا همه جا حشره زیاده 

اما خانم معلم یک تابلو داره برای کار خوب ستاره میزاره 

برای بچه های فضول کلاس تا حالا دوتا ستاره داره درصورتی که همش فضولی میکنن به قول خانم مربی تا پنج هم بلد نیستند بشمارند نقاشی هم که یک چیز زشت میارن چون خانم عکس می‌فرسته گروه من نقاشی الفبا بچه ها دیدم اصلا خودشون خسته نمی‌کنند 

اما خانم معلم ازشون تعریف می‌کنه و ستاره میده  

یا بقیه بچه ها اگه سالی یکبار مقعنه بپوشم ازشون تعریف می‌کنه 

دختر من ازشون تعریف نمیکنه دخترم اول از ذوق ستاره کارشون خوب انجام میداد الان که میبینه خانم معلم بهش اصلا ستاره نمی‌ده کم کم سرد شده 

یکبار هم به خانم معلم گفتم ستاره الکی بهش داد اما من دوست دارم چون فعالیتش زیاده برای فعالیتش بده 

چکار کنم بچم سرد نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با معلمش جدی حرف بزن، نشد با مدیر.

نشد، کلاسش رو عوض کن.

مرحله بعد مدرسه ش رو عوض کن.

بچه از پیش زده بشه، اول و دومش مکافات میشه برات.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

کلا نباید بچه ها را نتیجه گرا بار بیاریم 

بجه باید برای خودش درس بخونه 

دختر منم پیش 

اصلا مهم نیست برام ک جایزه ب کی میده هرچند دخترم ب خاطر گوشدادن ب درس و شیطونی نکردن ستاره گرفته اما من هیلی ب ستاره هاشاهمیت ندادم چون بعد اگه نگرفت دیگه درس نمیخونه

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
این روزا معلم ها نگاه به شغل و پرستیژ پدر میکنن و احترام به بچه رو با اون تنظیم میکنن 

دقيقا متاسفانه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

با جدیت برید بگید از کارش راضی نیستین بچه گناه داره لصلاا چه روش آموزشی اشتباهی که بچه باید بخاطر ستاره کاری انجام بده اجحاف میشه در حقشون مخصوصا بچه های کم زبون تر 

این روش کلا رد شده تو آموزش

حتما حتما  مطرح کنید 

همین هارو به معلمش بگو

گفتم رابطه به بچه گفته برای فعالیت کلاسی ستاره میدم 

درصورتی که خودش همیشه چ‌به من چ تو کلاس گفته دخترت کارش بهتر بقیه انجام میده باهاش مشکلی ندارم

معمولا بی عدالتی تو مدرسه ها موج میزنه

تو مدرسه ی بچه ی من اگه بری نماینده ی کلاس بشی از صبح تا ظهر حمالی کنی اونجا به بچت نمره میدن و گرنه هیچی.... یه دخترس تو کلاس بچمه هر سال درسش ضعیفه پارسال مامانش نماینده شد بچه رو الکی الکی ممتاز کردن در صورتی که اصلا لایق نبود 

این روزا معلم ها نگاه به شغل و پرستیژ پدر میکنن و احترام به بچه رو با اون تنظیم میکنن 

دقیقا

تا سال پیش معاون مدرسه پسرم در مورد شغل همسرم خبر نداشت برای کاری تو مدرسه که داشتم کلی دردسر داشتم برای امسال که داشتم ثبت نام میکردم وقتی شغل همسرم و گفتم فوری کارمو راه انداخت و هر بار منو میبینه بلند سلام و احترام میکنه

خیلی معذرت میخام ولی این بیشعور بازیا همجا هست اصلا هم توجه نمیکنن ک اینا بچه ان و زود ناراحت میشن چند روز پیش خانومشون اومده بین 40تا دانش آموز ب 5نفر جایزه داده اینا دخترای خوب من هستن  بچم انقد ناراحت شده بود اومده میگه مامان مگه ما بدیم ک خانوم فقط ب اونا گفته خوب و جایزه داده همشم تو ذهنشه

خودت تابلو بزار براش ستاره بده

قبول ندارن منو فقط خانم معلم قبول داره 

میگه مامان بریم تو مدرسه جلو اسم من ستاره بزار 

با حرف ا نقاشی کشیده بود چقدر ذوق داشت معلم اصلا تعریف نکرده بود از یک بچه دیگه که زشت کشیده بود تعریف کرده بود گفته بود ازش یاد بگیرید 

تازه معلم با مادرا با زبون خوش صحبت می‌کنه با بچه ها همش دعوا 

به حساب ستاره یک هم هست اونحا

قبول ندارن منو فقط خانم معلم قبول داره  میگه مامان بریم تو مدرسه جلو اسم من ستاره بزار  ...

اره دخترم دیشب ۷ تا شکل هندسی درست کرده میگه خانم معلم گفته برا هرکی قشنگ بود میزنم رو تابلو

اینم انقد ذوق داشت که مال منو میزنه

خدا رحم کنه امروز از مدرسه بیاد ببینم چی شد