2777
2789
عنوان

دو راهی

94 بازدید | 17 پست

حدود دو هفته هست با یه خارجی چت میکنم توی اینستاگرام فقط یه عکس گذاشم صورتم معلوم نیست پیام داد  بعد حرف زدیم حرف زدیم.  عکس فرستادم منی که میترسیدم عکسم برای  مامانم بفرستم شت نمیدونم چرا فرستادم بعد عکسش فرستاد دیدم شت چه خوشگله 😂 بعد در خواست داد .. قبول کردم ( برای اولین بار رل زدم ). بعد حرف زدیم حرف زدیم. دیدم یکم منحرف شد گفتم من خوشم نمیاد فلان بسان گفتم   دعوا کردیم من اینجور دخترا نیستم  اگه میخوای برو کسی که می‌تونه کمکت کنه آقا  چند روز حرف نزدیم دیدم پیام داد گفت من نمیدونستم فلان بسان  بعد  فهمیدم اونجور  دختری نیستی.. همش عکس از محیط کارش آینده ش همه چی می‌فرسته داره یه شرکت میسازه بعد پیام داده میگه می‌خوام کریسمس بیام  ایران پیشت  ...میگه اگه قبول می‌کنی بلیط بگیرم همه چی رو اوکی کنم خیلی اخیر از ازدواج حرف میزنم:/ بعد هشت سال تفاوت سنی هست ولی خوب خیلی پولداره و  خوشتیپ ....تام اون وسط  یکم منحرف شد میترسم ینظرتون بگم بیادش و حدی ادامه بدیم:/؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در حد رله بنظرم،برازندگی نمیشه رو همچین ادمی حساب کرد،مردی ک پشت گوشی عاشق شدو زن گرفت از رو هوس دو ...

میخواد بیاد ایران گفت برای آشنایی بیشتر میگه یک هفته میام  بعد برمیگردم

چجوری اعتمادمیکنی؟ توهمین مملکت که‌‌ میتونی‌ تحقیق کنی‌ وطرفو‌بشناسی اخرش‌ کارت به دادگاه‌ میکشه‌ حا ...

ب خدا من  پسرای خارجی بیشتر از ایرانی اعتماد دادم ...یه بلا  هایی پسر های ایرانی سر  دختر مملکتشون در میارن که آدم شاخ در میاره من همینجوری نمیرم اکه دیدم واقعا جدی شد. خانوادم رو میارم وسط تا تحقیق کنه

یه بار ویدو کال صحبت کردیم

خب اگه با عكساش تطبيق دادي ك حله..در هر حال مراقب باش..چيزيم گردن نگير فردا روز منت بزاره سرت..بهشم بگو دي ماه اگه خودت كار داري بيا ايران وگرنه نميخواد بخاطر من بياي..چون يهو نيبيني خودش كس و كاري داره برا اون داره مياد اونوقت ميخواد ب تو منتشو بزاره و در عوض چيزي بخواد ازت..اينو حواست باشه

میخواد بیاد ایران گفت برای آشنایی بیشتر میگه یک هفته میام  بعد برمیگردم

اگ واقعا بیاد و باهات قرار مدار ازدواج بزاره ک ایشالا مبارکه،ولی تو زرنگ باش،مطمعن شو،ازهمه لحاظ امتحانش کن،بعدشم نزاری بت دس بزنه