2777
2789
عنوان

تولد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 21 پست
چند سال باهم اختلاف سنی دارن؟

نامزدمم ۳ سال از داداشم کوچیک تره داداشم ۲۴سالشه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خوب کردی بخاطر توام ک شده باید ب شوهرت احترام بزارن

آره بابامم گفت خوبش کردی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدمم ۳ سال از داداشم کوچیک تره داداشم ۲۴سالشه

چقد شبیه هم هستیم ..منم مثل توام ولی الان دیگ سعی میکنم وقتی داداشم خونست نامزدم دیگ زیادنیاد مخصوصا ک خودت می‌دونی الان نزدیک دو سال شده انگار داداشم ب شوهرم حس حسادت داره نمیدونما شایدم من اینطور فکر میکنم 

چقد شبیه هم هستیم ..منم مثل توام ولی الان دیگ سعی میکنم وقتی داداشم خونست نامزدم دیگ زیادنیاد مخصوصا ...

این روز خواستگاری هم باهاش لج بود دوست ندازه با هم بریم بیرون یا میگه شب پیشش نمون میاد خونمون روبوسی اینا ده دفعه منو میبوسه جفت چشامو میبوسه این میگه بسه چندش ديگه نمیدونم حسادتع چیه 

ول کن خودتو ناراحت نکن اونم خودش زن میگیره می‌فهمه چ اشتباهی کرده  

ناراحت که نیستم آره میدونم

۲۴ سالشه این اصلا تو نیومد منتظر بود من برم این رفت بیرون کفت چرا اومدی در خونه ما انگار داره با غری ...

بچس هنوز پس 

درست میشه 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲