2777
2789
عنوان

تولد🙂

317 بازدید | 21 پست

بچه ها فردا تولدمه و داداشم و نامزدم دعواشون شده بود خانوادم گفتن ما خونه خودت برات تولد میگیرم نامزدم گفت منم خونه خودم تو این دعوا ها همش تقصیر داداشمه بعد امشب نامزدم اومد دنبالم بریم بیرون دیدم داداشم اومد داد زد کی گفته بیای در خونه ما فلان گفت اومدم دنبال زنم نه تو بعد یقه نامزدمو گرفت منم رفتم هولش دادم گفتم هرچی هیچی بهت نمیگم تو دیگه شورشو درآوردی اون اگه هیچی بهت نمیگه بخاطر منه به هیچکس اجازه نمیدم به شوهرم بی احترامی کنه حتی اگه داداشم باشه گفت تو یعنی منو به اون فروختی گفتم اولا اون اسم داره بعدشم تو داداشمی اونم شوهرم اگه من برات مهمم اونم باید به اندازه من مهم باشه وسلام جر و بحث شد الانم بیرونیم بابام گفت حالت بده اگه پیش اون آرومی امشب بمون اللن خونه نامزدمم اونم گفت به خانوادم هیچی نمیگم توئم هیچی نگو اینم از حال ما مثلا فردا تولدمه🙂نمیدونم کارر خوبی کردم یا نه ولی به نظر خودم کار درستی کردم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

کارت خیلی خیلی خیلی خیلی ....تا آخر دنیا خیلی اشتباه بود 

تحتتتتتتتت هیچ شرایطی خانوادت رو بد نکن مخصوصا جلو شوهر اگه از دست خونوادت ناراحتی با دیوار صحبت کن ولی شوهر نه میتونستی دخالت نکنی و بابات یا کس دیگه جداشون کنه یا طرف کسیو نمیگرفتی و میگفتی بس کنین و اینا مخاطب هر دو می‌بودند 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
کارت خیلی خیلی خیلی خیلی ....تا آخر دنیا خیلی اشتباه بود  تحتتتتتتتت هیچ شرایطی خانوادت رو بد ...

بهش زور میگه اون هیچی بهش نمیگه بخ خاطر من بارها جلو من خوردش کرده یه کلام حرف نزده مبادا من ناراحت شم جلو خانوادش همیشه هوامو داره من نمیتونم بی تفاوت باشم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش زور میگه اون هیچی بهش نمیگه بخ خاطر من بارها جلو من خوردش کرده یه کلام حرف نزده مبادا من ناراحت ...

نگفتم بی تفاوت باش اما واکنشی ک نشون میدی باید درست باشه 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
نگفتم بی تفاوت باش اما واکنشی ک نشون میدی باید درست باشه 

هزاربار گقتم تو خلوت خوشم نمیاد از این کارات به خرجش نمیره همون اول هم ازش بدش اومد همه کاراش عمدیع

هزاربار گقتم تو خلوت خوشم نمیاد از این کارات به خرجش نمیره همون اول هم ازش بدش اومد همه کاراش عمدیع

حق داری ولی سعی کن با هم برخورد نکنن جایی همو نبینن و چشم تو چشم نشن داداشت چند سالشه؟ 

حق داری ولی سعی کن با هم برخورد نکنن جایی همو نبینن و چشم تو چشم نشن داداشت چند سالشه؟ 

۲۴ سالشه این اصلا تو نیومد منتظر بود من برم این رفت بیرون کفت چرا اومدی در خونه ما انگار داره با غریبه حرف میزنه بابام گقت خوبش کردی 

سلام دوستم ..نمی‌دونم کارت درست بوده یا اشتباه ولی گاهی داداشاهم الکی اذیت میکنن مخصوصا ک ازت بزرگترم باشه ..

منم تو این شرایط دقیقا چند ماه پیش قرار گرفتم ولی خب بسپرش ب زمان خودش حل میشه

سلام دوستم ..نمی‌دونم کارت درست بوده یا اشتباه ولی گاهی داداشاهم الکی اذیت میکنن مخصوصا ک ازت بزرگتر ...

سلام عزیزم این از اولش باهاش لجه نامزدم هیچی نمیگم بخاطر من ولی دیگه خیلی پرو شده باید بهش می‌فهموندم