2777
2789
بین زمین و اسمونی معلقی دوس داری زودتر ازدواج صورت بگیره تکلیفتو بدونی اقا دوست داره و بفکر  خا ...

من کی مامان مبشم چند تا بچه میارم جنسیت 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
خودت خیلی دوسش داری اقا دوست داره خیلی ولی غرورتو خیلی بیشتر میدونه و فک میکنه محلش نمیدی 

همو میبینیم؟؟اشتی میکنیم؟

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله حالش خوبه و بهت حس و علاقه داره

سلام عزیزم بنظرت من تکمیل ظرفیت استخدام دبیری که شرکت کردم قبول میشم؟ کلا معلم شدن تو سرنوشتم هست و اینکه ی دختر دو ساله دارم چند تا بچه تو طالعم هست؟ برات صلوات فرستادم

سلام عزیزم بنظرت من تکمیل ظرفیت استخدام دبیری که شرکت کردم قبول میشم؟ کلا معلم شدن تو سرنوشتم هست و ...

دودلی روی این موضوع برای قبولی اما خب دنبال تغیر شرایط زندگیتی ۳وعده دیگ میری مصاحبه یه اقایی ۳۵سال ب بالا خیلی سختگیری میکنه و سردرگمت میکنه اما قبولی داری ، طالع دو فرزندی یه پسر یه دختر

دودلی روی این موضوع برای قبولی اما خب دنبال تغیر شرایط زندگیتی ۳وعده دیگ میری مصاحبه یه اقایی ۳۵سال ...

گلم جواب منم بده 🙏

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
دودلی روی این موضوع برای قبولی اما خب دنبال تغیر شرایط زندگیتی ۳وعده دیگ میری مصاحبه یه اقایی ۳۵سال ...

وای عزیزم ممنونم ازت همسرمه سختگیری می‌کنه دوست نداره برم دفعه فیلم آموزگاری قبول شدم نزاشت برم مصاحبه تو رو خدا بنظرت آخرش چی میشه بالاخره راضی میشه اگه قبول شدم برم ؟

خیلی ممنونم یعنی راضی میشه ؟ چون دفعه قبل بهم گفت بری مصاحبه طلاقتو بگیر چون استان دیگه قبول شدم الا ...

یکم بلاتکلیف میشی ولی قبولی برات هست ، خودت خیلی فکرت درگیره و اعصابت خورده خیلی بهش فکر میکنی و گارد میگیری بینتون اختلاف نظر هست و ممکنه بینتون بحث پیش بیاد همسرت خودش خیلی نگرانته نگران زندگیتونه اما درنهایت راضی میشه و وارد این کار میشی