2777
2789
یکم بلاتکلیف میشی ولی قبولی برات هست ، خودت خیلی فکرت درگیره و اعصابت خورده خیلی بهش فکر میکنی و گار ...

خدا حفظت کنه چقد خوب همه چیو متوجه میشی دستت درد نکنه ی سوال دیگه دارم عذر میخام اذیت شدی واقعا حس قلبی همسرم به من چیه؟

یکم بلاتکلیف میشی ولی قبولی برات هست ، خودت خیلی فکرت درگیره و اعصابت خورده خیلی بهش فکر میکنی و گار ...

عزیزم حس طرف مقابلم چیه؟ برمیگرده؟

در کل هرچی حس کردی بگو بهم..

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا حفظت کنه چقد خوب همه چیو متوجه میشی دستت درد نکنه ی سوال دیگه دارم عذر میخام اذیت شدی واقعا حس ق ...

خودت ازش دلخوری اما اقا دوست داره ولی خب لجبازه یکم باهات و میخاد حرف حرف خودش باشه 

ک باردار میشم؟

۳ هفته یا ۳ ماه دیگه

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
میشه بگی حالش خوبه یا نه؟ حسی بهت داره؟

حالش خوبه خیلی ....

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ