2777
2789
ببینشاااا چ زبون  بازیه      

🤣اره پ چی فک کردی بچه

😂🤍

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اجازت من مامانممممم بگی مامان جون بهتره برا خودت میگمم    

عههه چن سالت بوددد؟؟ 😂

وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY-                       برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
خدا دوستم داشته بچه هام حرف گوش کنن ب کی رفتین شما      چرا تاپیک سم نیستتتت ...

🫠😂ای جانم نماز شکر بخون بچه ای ب گوش حرف کنی من و با ادبی من داری 😌😂🤍

😂ارهههه منم دلم ی دعوایی تاپیک سمی دروغیی چیزی میخواد🤣

🫠😂ای جانم نماز شکر بخون بچه ای ب گوش حرف کنی من و با ادبی من داری 😌😂🤍 😂ارهههه منم دلم ی دعوای ...

والا همتون خوبین یکیتون خیلی زبون بازه اونو شک دارم بچه من باشه 😶🤣🤣🤣🤣

نیست اخر هفته بیا💆🏼‍♀️

abzarek.ir/service-p/msg/2351649

والا همتون خوبین یکیتون خیلی زبون بازه اونو شک دارم بچه من باشه 😶🤣🤣🤣🤣 نیست اخر هفته بیا💆🏼‍♀️

ععع چندتا بچه داری مگ😒😂

حله😂

نمیدونمم شمارششون از دستم در رفته جون تو 😔😂 ولی زیادن خدا بده برکت😱🤣🤣🤣 دیگه باید کم کم ...

ماشاالله خدا بیشترش کنههه😂

راستی با دیانا چیکار کردین؟ اشتی کردین؟ داخل تاپیکه بودم موقع دعواتون

ماشاالله خدا بیشترش کنههه😂 راستی با دیانا چیکار کردین؟ اشتی کردین؟ داخل تاپیکه بودم موقع دعواتون

انشاالله🤣🤣

من چرا احساس میکنم تو اشناییی و مطمعنم هستی ..

هیچ

حلش میکنیممم 

اگه همو هم جر بدیم اخرش ی کاریش میکنیم .....

انشاالله🤣🤣 من چرا احساس میکنم تو اشناییی و مطمعنم هستی .. هیچ حلش میکنیممم  اگه همو هم جر ...

ن والا من اصن نمیشناسمت😂فق میدونم بت میگفتن مری تو تاپیکه

خوبه 

ن والا من اصن نمیشناسمت😂فق میدونم بت میگفتن مری تو تاپیکه خوبه 

نمیدونم حسم تاحالا تخم مرغ نکرده بود اشتباه بگه🦦💆🏼‍♀️
دیگه چیا میگفتن ستون😌🤣🤣؟

نمیدونم حسم تاحالا تخم مرغ نکرده بود اشتباه بگه🦦💆🏼‍♀️ دیگه چیا میگفتن ستون😌🤣🤣؟

😂😂

والا فق همینو یادمههه دگ یادم نییی