itsdiyana مدیر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 عنوان عکسم<<🐈📸💛" | مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 44 پست ` وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾 1402/08/21 | 21:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itsdiyana مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 ببینشاااا چ زبون بازیه 🤣اره پ چی فک کردی بچه😂🤍 وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15286 🤣اره پ چی فک کردی بچه 😂🤍 بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟با اجازت من مامانممممم بگی مامان جون بهتره برا خودت میگمم گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
itsdiyana مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اجازت من مامانممممم بگی مامان جون بهتره برا خودت میگمم عههه چن سالت بوددد؟؟ 😂 وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15286 عههه چن سالت بوددد؟؟ 😂 چیکار داری هرچیه بزرگترتم گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
itsdiyana مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 چیکار داری هرچیه بزرگترتم 😂اوکییی وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15286 😂اوکییی خدا دوستم داشته بچه هام حرف گوش کننب کی رفتین شما چرا تاپیک سم نیستتتتتت گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
itsdiyana مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 خدا دوستم داشته بچه هام حرف گوش کنن ب کی رفتین شما چرا تاپیک سم نیستتتت ... 🫠😂ای جانم نماز شکر بخون بچه ای ب گوش حرف کنی من و با ادبی من داری 😌😂🤍😂ارهههه منم دلم ی دعوایی تاپیک سمی دروغیی چیزی میخواد🤣 وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15286 🫠😂ای جانم نماز شکر بخون بچه ای ب گوش حرف کنی من و با ادبی من داری 😌😂🤍 😂ارهههه منم دلم ی دعوای ... والا همتون خوبین یکیتون خیلی زبون بازه اونو شک دارم بچه من باشه 😶🤣🤣🤣🤣نیست اخر هفته بیا💆🏼♀️ گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
itsdiyana مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 والا همتون خوبین یکیتون خیلی زبون بازه اونو شک دارم بچه من باشه 😶🤣🤣🤣🤣 نیست اخر هفته بیا💆🏼♀️ ععع چندتا بچه داری مگ😒😂حله😂 وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15286 ععع چندتا بچه داری مگ😒😂 حله😂 نمیدونمم شمارششون از دستم در رفته جون تو 😔😂ولی زیادن خدا بده برکت😱🤣🤣🤣دیگه باید کم کم ننه بزرگ بشم:) گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
itsdiyana مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 نمیدونمم شمارششون از دستم در رفته جون تو 😔😂 ولی زیادن خدا بده برکت😱🤣🤣🤣 دیگه باید کم کم ... ماشاالله خدا بیشترش کنههه😂راستی با دیانا چیکار کردین؟ اشتی کردین؟ داخل تاپیکه بودم موقع دعواتون وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15286 ماشاالله خدا بیشترش کنههه😂 راستی با دیانا چیکار کردین؟ اشتی کردین؟ داخل تاپیکه بودم موقع دعواتون انشاالله🤣🤣من چرا احساس میکنم تو اشناییی و مطمعنم هستی ..هیچحلش میکنیممم اگه همو هم جر بدیم اخرش ی کاریش میکنیم ..... گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
itsdiyana مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 انشاالله🤣🤣 من چرا احساس میکنم تو اشناییی و مطمعنم هستی .. هیچ حلش میکنیممم اگه همو هم جر ... ن والا من اصن نمیشناسمت😂فق میدونم بت میگفتن مری تو تاپیکهخوبه وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15286 ن والا من اصن نمیشناسمت😂فق میدونم بت میگفتن مری تو تاپیکه خوبه نمیدونم حسم تاحالا تخم مرغ نکرده بود اشتباه بگه🦦💆🏼♀️دیگه چیا میگفتن ستون😌🤣🤣؟ گول دوستت دارم های زبونی رو نخورید ببینید عملشون چیه تو عمل دوست داشتن ثابت میشه👌🏻
itsdiyana مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 535 نمیدونم حسم تاحالا تخم مرغ نکرده بود اشتباه بگه🦦💆🏼♀️ دیگه چیا میگفتن ستون😌🤣🤣؟ 😂😂والا فق همینو یادمههه دگ یادم نییی وزن فعلی ۴۸ وزن هدف ۵۸ 🤍:) ?? DO NOT TRUST ANYONE OKAY- برای منی ک حوصله ی روتم ندارم دو رویی نکن(:🐾