2789
عنوان

کیا یزدی هستن؟

292 بازدید | 20 پست

دکتر رباب داور رو میشناسین؟واسه بارداری خوبه؟ تنبلی تخمدان دارم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

يزد ساكنم 

نه راسش اصلا نشنيدمم اسمشونو

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فقط افلاطونیان

ايشون فقط برا نازايي هايي چندين ساله گذشته وقت ميدن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
فقط افلاطونیان

دکتر حجت چی؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

يزد ساكنم  نه راسش اصلا نشنيدمم اسمشونو

دکتر حجت رو چی میشناسین؟

نرفتم فقط افلاطونیان قبول دارم چون پیشش نتیجه گرفتم

مشکلتون چی بود؟

تنبلی تخمدان

خودشون ویزیت کردن؟

آخه من پرسیدم گفت اول باید یه دکتر دیگه ببینه

خودشون ویزیت کردن؟ آخه من پرسیدم گفت اول باید یه دکتر دیگه ببینه

مشاور ویزیت میشی ازمایش هات ارائه میدی خودت همسرت میگی فقط میخوام برم افلاطونیان چون شاید بفرستن کریم زاده 

میری افلاطونیان عصرم ویزیت میشی

مشاور ویزیت میشی ازمایش هات ارائه میدی خودت همسرت میگی فقط میخوام برم افلاطونیان چون شاید بفرستن کری ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم

چه داروهایی بهتون داد؟ و اینکه خود دکتر iui هم انجام میده؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم چه داروهایی بهتون داد؟ و اینکه خود دکتر iui هم انجام میده؟

ن خواهش میکنم 

من وقتی پیششون رفتم گفت دارو بدم سه ماه یاعمل لاپاراسکوپی انجام بدم 

من گفتم عمل 

عمل شدم و کوتر تخمدان انجام دادم لوله هامم چک کردن 

بعد سه ماه دارو داد گف اگ باردار نشدی بیا(که لتروزل،دوفاستون داد) نشدم 

رفتم سه ماه بعدی سه دوره بهم امپول ازاد سازی داد،دوفاستون داد،پودر اینوفولیک،لتروزل داد 

همون ماه اول باردار شدم پوچ بود 

دوماه جلو‌گیری کردم بعد رفتم پیشش 

بعد گف همون داروها استفاده کن دیگ هم لازم نیس جلو‌گیری کنی 

الان باز باردارم ب امید تا قلبش تشکیل شه

ن خواهش میکنم  من وقتی پیششون رفتم گفت دارو بدم سه ماه یاعمل لاپاراسکوپی انجام بدم  من گ ...

ببخشید عمل لاپاراسکوپی واسه چی؟