2821
2789
عنوان

کاشت مو

244 بازدید | 18 پست

سلام خسته نباشید

بنده همسرم طاسی اندروژنیک داره و وسط سرش خالیه

رفتیم برای کاشت مو دکترش گفت صبر کنید چون بانک مو همسرتون محدوده ده سال دیگه بیاید که روش های بهتری مثل تکثیر مو یا سلول بنیادی بیاد

بنظرتون خوبه صبر کنیم؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه همسرم ۲۴ سالشه گفت ۳۴ سالگی بیاد برای کاشت بهتره که الگوی ریزش هم مشخص شده باشه

بنظرم خیلی دوره 10 سال، البته یکبار ک کاشت کنن میریزه و دوباره باید بکارن … 

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
چطور بود

من ۳۹ سالمه، به نظرم بهترین کار برای همسر شما اینه که به یکی دو متخصص موی دیگه مراجعه کنه. با آرزوی موفقیت.

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.

زیر 30 سال کاشت دوباره می ریزه شوهرمنم 24سالگی کاشت ریخته الان دوباره 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
دکتر گقت صبر کنه که کاشت مو با سلول بنیادی بیاد

ن بابا اگه برا دل خودش میخواد بکاره اینارو بیخیال شه 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
من ۳۹ سالمه، به نظرم بهترین کار برای همسر شما اینه که به یکی دو متخصص موی دیگه مراجعه کنه. با آرزوی ...

ما دوتا رفتیم‌گفتن صبر‌کنید فقط چون الان کاشت مو با سلول بنیادی داره رواج پیدا میکنه و عالیه

چرا میریزه

دلیل شو نمیدونم اما یکی از. آشنا ها ک کاشت کرد میگفت یکبار میریزه و دوباره باید کاشت کرد 

بنظرم شما با ی پزشک تکنسین دیگه مشاوره کنین بالاخره کارشونه….

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
ما دوتا رفتیم‌گفتن صبر‌کنید فقط چون الان کاشت مو با سلول بنیادی داره رواج پیدا میکنه و عالیه

اگه زیادی تابلو  نباشه و چنین نوآوری واقعا بیاد، ارزش صبر کردن داره.

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.
2790
2823
2791
2779
2792