2777
2789
عنوان

کسی دوره حسین سیدی رو شرکت کرده ؟

1052 بازدید | 12 پست

این روزا حرفش زیاده توی ایتا فعالیت میکنه ولی من به تازگی در بله باهاش اشنا شدم و آموزش تبلیغ و فروش و محتوا و..رو میده که در پلتفرم های ایرانی بتونیم به درآمد برسیم دوره آموزشیش ۵۹۰ تومن بوده که الان نمیدونم چنده میخوام بدونم کسی فعالیت کرده نتیجه دیده؟ ارزش داره تلاش کنیم و آموزش ببینیم؟

چقدر امین فردین بگه گول نخورید ؟؟؟؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بااجازه اسی

تاپیک  صلوات هدیه به حضرت فاطمه س

به نیت رسیدن به عشقتون

بچه دارشدنتون

شفای بیمارتون

سلامتی بچهاوپدرمادرتون

خونه دارشدنتون و

هر حاجتی که دارید

درصورت تمایل  لطفاشرکت کنید

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون واقعیه واقعا میشه کسب درآمد کرد؟

نمیدونم عزیزم چی بگم بهت الان دقت کنی تو اینستا پر دوره شده 

چندتا پیج دیده بودم دختر بودند با درآمد ماهانه بسیار زیاد بعد شروع کردن به فروش دوره هاشون 

من خودم نمیتونم اعتماد کنم ولی خیلیا بودند دوره هارو شرکت کردند و راضی بودن البته اگه راست بگن 

میخوای تحقیق کن 

سلام بله ولی دوره آقای کاشانی بنظرم کامل تره من هردو رو دارم آموزش میبینم

سلام نتیجه هم گرفتین؟ چه کسب وکاری دارین؟ 

آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...
سلام نتیجه هم گرفتین؟ چه کسب وکاری دارین؟ 

دارم استفاده میکنم اونجوری که اینا میگن ی شبه پولدارمیشید نیست اصلا مخصوصا این سییدی دروغگو میگفت یک هفته ای فلانی اموزش دیده ماهی فلان قدر پول درمیارهدرصورتی الان از آبان من دوره شو خریدم هنوز کامل نفرستاده همه دوره شو پشتیبانی ش هم ضعیف هست توی اموزش بخیله

ولی کاشانی از دل جون کامل توضیح داده دوره هردوتا رو نوشتمسیدی کلا۱۰ صفحه پشت رو شده ولی کاشانی۳۰ صفحه

دارم استفاده میکنم اونجوری که اینا میگن ی شبه پولدارمیشید نیست اصلا مخصوصا این سییدی دروغگو میگفت یک ...

ممنون که جواب دادی من خودمم به حسین سیدی حس خوبی ندارم حس میکنم دروغ میگه و البته اونجور که میگه نمیشه درامد داشت ولی ستار کاشانی واقعا دلسوزه فقط خواستم مطمئن شم الان تصمیم گرفتم دوره همین کاشانی رو بخرم 

آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...
ممنون که جواب دادی من خودمم به حسین سیدی حس خوبی ندارم حس میکنم دروغ میگه و البته اونجور که میگه نمی ...

آره حتما کاشانی بخر

سیدی اشغاله الان دو هفته س پیام دادم جوابمو نمیده احمق فقط نیتش پول جمع کردنه اصلا دلسوز نیست بخیل