2777
2789

دوستان عزیزم نمیدونم چرا هر خواستگاری برام میاد بهم میخوره واقعا تو این آخری ک هنوز هیچی نشده بود داشتیم آشنا میشدیم یارو جا زد..

دلم گرفته لطفا برام دعا کنید ... من به دعا و آرامش قلبی نیاز دارم توروخدا من هیچکدوم شما رو نمیشناسم لطفا از ته دلتون برام دعای خیر و انرژی مثبت بفرستید .. تا ازین حس ک بدشانس و بد اقبالم رها بشم من واقعا ن دعاهای پاک و بدون ریا و تزویر شما نیاز دارم .

برام چیزی بنویسید ک قلبم آروم بشه ❤

دوستون دارم .

بزار داستان خودمو بهت بگم 

من وقتی ۲۰ سالم بود همیشه ی مردی تو ذهنم تصور میکردم ک فلان باشه بمان باشه حتی ی شکستگی تو ابروش از بچگی داشته باشه بنظرم برام جذابتر میشد از این جور رویا بافیا  رسیدو سنم  ب ۲۵ ،

خواستگارام شروع شد بعضیاشون خوب بودن بعضیاشون نه ولی من معیارهامو هر کی میمومد چک میکردم میدیدم مثلا طرف سه تاشو نداره ولی مثلا پنج تاشو داره میگفتم عب نداره همه ک کامل نیستن بعد یهو میزدو بدون هیچ دلیلی یا زنگ نمیزدن یاکلن ناپدید میشدن 

دیگه ی جایی رسیدم خسته شدم ودیگه ب ازدواج فکر نکردم طرف میومد ذوق داشتما ولی ن اون ذوق اولو ی جوری انگاری رها کرده بود و سپرده بودم دست خدا ب کارای خودم میرسیدم حتی جوری بود من باشگاه بودم مامانمم زنگ زد گفت خاستگار داره میاد ساعت هفت گفتم زنگ بزن بگو هشت بیان چون من نیم ساعت دیگه میخام ورزش کنم از رها کردن منطورم همچین چیزیه 

تاااااااااا شد ۳۰ سالم 

همین ک درو باز کرد گل رو داد ماسکشو برداشت ( تو اوج کرونا بودیم) دیدم همون مردیه ک من وقتی ۲۰ سالم بود همیشه خیال بافیشو میکردم و این بود جواب رهایی من و زندگی عادیمو ادامه دادن و اعتماد ب خدا و سپردن ب خدا 

خدارو شکر زندگی خوبی باهاش دارم اخلاقشم حرف نداره یکم خرده شیشه داره ولی خوب طبیعیه

پس بسپار ب خدا و فکراب اذیت کننده هم نکن و زندگی عادیتو برو 

بزار داستان خودمو بهت بگم  من وقتی ۲۰ سالم بود همیشه ی مردی تو ذهنم تصور میکردم ک فلان باشه بم ...

مرسی عزیزم الهی ک تا ابد خوشبخت باشین کنار هم خیلی قشنگ بهم یادآوری کردی چیکار کنم ممنونم ازت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.