2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور با هاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 33 پست
مناسف شدم.فدای سرت منم امروز بعد سه روز تاخیر شدم ببینید سیاهدانه رو اسیاب کن‌‌‌‌..تاشتا یه قاش ...

امروز ک روز اول پریودم بود دیگه گذشت از فردا میشه انجام بدم؟کسی بوده ک اینجوری باردار شده باشه ؟

سلام عزیزم من امروز پریود شدم متاسفانه نی نی نبود،میگم ترکیب عسل و سیاه دونرو شنیدم خوبه واسه باردار ...

سلام عزیزم برات متاسفم،منم آخرای مهر ماه اینطوری شدم هاله میداد بی بی پررنگ هم میشدآزمایش دادم بتا هم بالا رفت اما نه روز بعد موعد پری شدم. دکتر گفت بارداری شیمیایی بوده احتمالا.چون اسپرم و تخمک بی کیفیت هستن رویان شکل نگرفته. شاید برای شما هم اینجوری بوده.این ماه خودت و همسرت رو تقویت کن انشاالله که جواب بگیری.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم برات متاسفم،منم آخرای مهر ماه اینطوری شدم هاله میداد بی بی پررنگ هم میشدآزمایش دادم بتا ه ...

ببخشید عزیزم شما با چی الان تقویت میکنید چجوری تقویتی منظورتونه

دکتر بهم گفت ماهیچه و پاچه گوسفند زیاد بخورم به خاطر اینکه دیواره رحم دوباره قوی بشه.

مغزیجات هم میخوریم با همسرم،قرص ویتامین و کلسیم و ویتامین دی و فولیک اسید هم که دکتر داده.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰