2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور با هاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 33 پست
خوب لقاح دیر بوده حتمن 

سلام عزیزم امروز 9روز از پری گذشته دوتا بی بی از مارک مختلف زدم پشت سرهم یه دونه ویستا فک کنم اسمش بود یه دونه مدیکور ،بازدوتا هاله انداخت ولی ازدفعه قبل کمرنگتر،پریودم نشدم،یه دفعه سرماهم خوردم پشت سرهم فقط عطسه میزنم و دماغمم گرفته بدون اینکه کسی سرماخورده باشه خوندم تو سایت رینیت حاملگی اینجور میشن ک عطسه و آبریزش دارن،ولی فک کنم منفی باشه چشمم آب نمیخوره آخه 9روز گذشته بازم معلوم نبود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم امروز 3روز او اون روز میگذره زدم امروز کمرنگترم شد ،دوتا بی بی از دومارک مختلف،کمرنگتر شدن،😁

خوب چرا ازمایش نمیدی

اگر منفی بودی باید امپول بزنی پریود بشی

۹روز تاخیر دیگه خیلی زیاده

حتمن پیگیری کن

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
خوب چرا ازمایش نمیدی اگر منفی بودی باید امپول بزنی پریود بشی ۹روز تاخیر دیگه خیلی زیاده حتمن پیگی ...

مثلا اون بی بی چکی ک صبح گفتم کمرنگ بود کم کم پررنگتر شد دلیلش واقعا چی می‌تونه باشه

مثلا اون بی بی چکی ک صبح گفتم کمرنگ بود کم کم پررنگتر شد دلیلش واقعا چی می‌تونه باشه

وا خوب مشخصه دیگه

اولش کمرنگه بعد که مدتی میمونه ادرار رو جذب میکنه و رنگ وا میکنه.

چند سالتونه شما؟فکر میکنم کم سن باشی

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
وا خوب مشخصه دیگه اولش کمرنگه بعد که مدتی میمونه ادرار رو جذب میکنه و رنگ وا میکنه. چند سالتونه شم ...

25سال،خب ولی اون خط تبخیر ک‌سفید اصلا رنگ نداره اگه بازم بمونه تبخیر میشه پس چرا پررنگ میشه

25سال،خب ولی اون خط تبخیر ک‌سفید اصلا رنگ نداره اگه بازم بمونه تبخیر میشه پس چرا پررنگ میشه

چون خشک‌میشه رد ادرار 

ولی برای شما رنگیه..رنک‌صورتی داره..مشخصه مثبته

نن جای شما بودم با این همه تاخیر حتمن از میدادم برای سلامتیه خودتم شده

چون خشک‌میشه رد ادرار  ولی برای شما رنگیه..رنک‌صورتی داره..مشخصه مثبته نن جای شما بودم با این ...

این عکسم واسه امروزم ک رفته رفته رنگی شد اینجوری شد

چون خشک‌میشه رد ادرار  ولی برای شما رنگیه..رنک‌صورتی داره..مشخصه مثبته نن جای شما بودم با این ...

سلام عزیزم من امروز پریود شدم متاسفانه نی نی نبود،میگم ترکیب عسل و سیاه دونرو شنیدم خوبه واسه بارداری چجوریه راست میگن؟میشه هر چیزی میدونید بهم بگید لطفا،طریقه مصرفشو مثلاً چند قاشق عسل چند قاشق سیاه دونه،تو‌طول روز چندبار مصرف بشه یا یکبار و چه موقعی باشه،تو پریودی میشه خورد یا نه ؟چند روز باید خورد

سلام عزیزم من امروز پریود شدم متاسفانه نی نی نبود،میگم ترکیب عسل و سیاه دونرو شنیدم خوبه واسه باردار ...

مناسف شدم.فدای سرت

منم امروز بعد سه روز تاخیر شدم

ببینید سیاهدانه رو اسیاب کن‌‌‌‌..تاشتا یه قاشق مرباخوری با عسل مخلوط کن بخور..یکی هم بعد از ظهر

از روز اول پری..تا روز تخمکگزاری ادامه بده

زیر دل و رحم رو هم اگر حوصلت میکشه با روغن سیاهدانه چرب کن ماساژ بده و با شال ببند شبها

اینا تاثیرگذار و موثر هستن