2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده تا بچشونو یادت رفت بگی ده تا دارن با پنج میلیون حقوق ماهی سه تومن هم پس انداز میکنن    

دقیقا 🤦‍♀️

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
اشتباهت اینه ادم های مجازی رو واقعا باور میکنی!! سطحی نگر نباش اینجا رویا پردازی زیاده 

اینجا حالا هیچی ولی تو فامیل خودم همه خونه و ماشین خوب دارن ولی ما هرچس کار میکنیم بی فایده است واقعا افسرده شدم

گناه من سادگی بود .
من دیروز دیدم یه خانمه قده یه مشت گوشت چرخ کرده خرید؛تا شب حالم بد بود.

شاید یه نفر بوده و روزانه خرید میکرده ...اما در کل سبد خریدامون خیلی کوچیک شده و بعضی چیزا هم حذف 🥴

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
والا همه مینالن از قیمتا بعد میرم بیرون همه تو بوتیک های گرون و شیک چند تا چندتا خرید میکنن

همون افراد رو نمیبینی که داری خرید میکنند.من که میبینم مثل قدیما لباس فروشی ها کار نمیکنند 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
چرا دعوا؟ کدوم تاپیک گفتن پولداره 

تاپیکای پول تو جیبی از شوهرو ببین همشون میگن شوهرمون ۴ الی ۵ تومن میدن ولی شوهرمن هیچی انگار نه انگار حالا اصلا اینجا هیچی من تو فامیلم همه وضع مالبشون خوبه

گناه من سادگی بود .

من تنها زندگی میکنم میرم خرید چهارتیکه خوراکی میخرم فاکتور نگاه می کنم شوکه میشم فکر میکنم اشتباه حساب کرده بعد می بینم نه درسته ... بعد با خودم می گم اینایی ک دو سه تابچه دارن و مستاجرن چیکاررر میکنن واقعا سخته

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
والا همه مینالن از قیمتا بعد میرم بیرون همه تو بوتیک های گرون و شیک چند تا چندتا خرید میکنن

میخرن یا قیمت میگیرن افسرده میشن؟

والا اینجا من خیلی میبینم میگن با حقوق ۱۰ تومن  و اینها بهترین زندگی رو دارند ریخت و پاش هم می ...

اینا از خودشون هستن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم