2777
2789

تو کدوم مورد نسبت به اعتراض افراد ترتیب اثر داده شده؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چاره چیع ؟

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکن توروخدا تقصیر شوهرامون چیه ماهم وضع مالیمون خوب نیست ولی قانعم اینجا هم هیچ اثری روم نداره

شاید شما از من سنت کمتر باشه و وقت کافی داری واسه زندگی ولی من الان ۴۰ سالمه و شوهرم هیچ پس اندازی نداره خیلی ازش دلگیرم 

گناه من سادگی بود .
تاپیکای پول تو جیبی از شوهرو ببین همشون میگن شوهرمون ۴ الی ۵ تومن میدن ولی شوهرمن هیچی انگار نه انگا ...

این تاپیکارو اصلا باز نکن 

خیلی هاشون دروغ میگن خیلیا قسط و چک ندارن سبک زندگی آدما باهم فرق میکنه 

دو هفته س کرونا گرفتم نزدیک ده میلیون خرج کردم فقط یه تومن پول دارو گیاهی دادم هیچی ب هیچی .هر یدونه امپولم ک میرفتم بیمارستان میزد هشتصدتومن 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
شاید شما از من سنت کمتر باشه و وقت کافی داری واسه زندگی ولی من الان ۴۰ سالمه و شوهرم هیچ پس اندازی ن ...

عزیزم همسرت کاری میتونست بکنه برای رفاه بیشتر و نکرده؟؟ یا نه داره تلاششو میکنه و نمیشه؟ اگه مورد دوم هست که گناه دارن مرد ها هم دارن له میشن زیر فشار زندگی و اقتصادی

این تاپیکارو اصلا باز نکن  خیلی هاشون دروغ میگن خیلیا قسط و چک ندارن سبک زندگی آدما باهم فرق م ...

دقیقاااا...خیلیا تو این تاپیکا از آرزوهاشون و چیزایی که دوست دارن اتفاق بیفته میگن 

شاید شما از من سنت کمتر باشه و وقت کافی داری واسه زندگی ولی من الان ۴۰ سالمه و شوهرم هیچ پس اندازی ن ...

خواهر جان ب شوهر منم دیگه کار خوب نمیدن بخاطر سنش یه کارگر سادس و بس حقوقش قانون کاره خرج زندگیمون بزور میتونیم بدیم بخدا ماهم یه گرون پس انداز نداریم ولی برم باهاش دعوا کنم ک چی از طرفی بی پولی از طرفی جنگ اعصاب😕همه وضعمون خرابه بخدا دلم به اینده دخترم میسوزه که فردا پس فردا قراره پیش دوستاش و همکلاسیاش سرافکنده بشه

عزیزم همسرت کاری میتونست بکنه برای رفاه بیشتر و نکرده؟؟ یا نه داره تلاششو میکنه و نمیشه؟ اگه مورد دو ...

نمیتونه بره دنبال یه وام حداقل یه خونه اجاره کنه منو از پیش خونواده نکبتش ببره نشسته همه کارو من بکنم خداروشکر بچه ندارم چند ماه خست به فکر طلاقم واقعا خسته شدم از این زندگی .

گناه من سادگی بود .
من دیروز دیدم یه خانمه قده یه مشت گوشت چرخ کرده خرید؛تا شب حالم بد بود.

همون یه مشت ۳۰۰هزار پول بی صاحبشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
میخرن یا قیمت میگیرن افسرده میشن؟

بخدا اینجا یه بوتیک هست فوق‌العاده گرون فروشه

هر دفعه مبرم انقدر شلوغه که نگو همه رو در حال خرید دیدم همیشه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

ما پشت هم نیستیم اگه همه باهم باشیم همه تاپیک بزنن همه رو که نمیتونن تعلیق کنن

همین تاپیکم تا اینجا پیش رفته از دسشون در رفته وگرنه سر دوثانیه میترکونن

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم