2789
عنوان

فرمالیته

78 بازدید | 11 پست

من از فرمالیته و فیلم عروسیم بدم میاد چون من خودم قبل تو آتلیه کار میکردم برا این که هزینه عروسیم یکم بیاد پایین مجبور شدم آتلیه ارزون تر برم چون خودم همسرم باید هزینه میداد فرمالیته رفتم تو تالار که پخش کردن کم رو دلم موند اما بدم نیومد 

فردا عروسی رفتم خونه مادر شوهرم همه چرا رفتی این آتلیه بد بود چی بود اصلا قشنگ نبود بعدم که فیلم عروسیم و گرفتم آمدن دیدن بازم همین چرا مارو نگرفت چرا مردم و نگرفته اصلا قشنگ نیست چی بود ....

اینا رو دیدم الان اصلا نمی‌خوام ببینم 

هر عروسی هم که میرم غصم که چرا آتلیه بهتر نرفتم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به این فکرکن که من حتی فیلم وعکس عروسی ندارم آروم میشی

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

چرا؟؟

نشددیگه زندگی بالاوپایین زیادداره ازالان بخوای سرچیزای الکی غصه بخوری پیرمیشی ازآدمایی که مسخره میکنن وزیادتوزندگیت نظرمیدن دوری کن چون باعث ناراحتی های بی مورد میشن شماباتوجه بهجیب شوهرت هزینه کردی به کسی هم مربوط نیس خوشبخت بشی

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪