2777
2789
عنوان

استخر، لطفاراهنمایی کنین

60 بازدید | 20 پست

خانما من تا حالا استخر نرفتم، شنا هم بلد نیستم ، الان دکتر گفته تو اب راه برو، میشه بگین چیکار کنم، میترسم زمین بخورم، یا وسایل چه چیزی نیاز هست؟ تازه جراحی کردم

⁦⁩⁦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مایو بگیر. ترجیحا پا دار بگیر. چون خانم های مختلف با بیماری های مختلف هستن. یوقت عفونت نگیری. بعد استخر عمق های مختلف داره. میری تو کم عمق راه میری. کلی آدم میان فقط راه برن اصلا تنها نیستی

نه عزیزم هیچی نیاز نیست فقط اوایل کنار دیواره یا طناب راه برو اروم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

عزیزم شنا نیاز نیست  تو جاهای کم عمق فقط راه برو قدم بزن

اخه دکتره گفته اب تا نزدیکهای شانه باشه، بازم بنظرتون نمیافتم. نمیدونم چرا میترسم، شاید هم خنده دار باشه که میترسم

⁦⁩⁦

مایو کلاه که روی مایو میدن بهت و حوله. 

اولش که میخوای وارد آب شی،از یکی کمک بگیر بعد اینکه رفتی تو اب،دو سه قدم برداشتی دیگه حله،دستشو ول کن

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اخه دکتره گفته اب تا نزدیکهای شانه باشه، بازم بنظرتون نمیافتم. نمیدونم چرا میترسم، شاید هم خنده دار ...

نه گلم اگه اولین بارته خوب طبیعیه ترس داری 

ولی برو آهسته قدم بزن

مایو 

کلاه شنا 

کیف ورزشی یا استخر 

حوله استخر و کلاه حمام 

لباس زیر

کیسه نایلون برای گراشتن مایو خیس

من نمیتونم از شامپو اونحا استفاده کنم شامپو نرم کننده و شامپو خودمون میبرم با یک شونه 

من مایوم رو از قبل تو خونه می‌پوشم اونجا فقط مانتو شلوارمو درمیارم ،حتما لباس زیرهاتو ش و رت و سو تین دربیار نپوشی 

بعد کلاه سرت میزاری لباساتو میزاری تو کمدت

بعد دمپایی میپوشید میری زیر دوش اول چند ثانیه بعد توی قسمت کم عمق استخر راه برو و سعی کن اگه خواستی از اونایی که بلدن بگو چند حرکت ساده شنا یادت بدن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اخه دکتره گفته اب تا نزدیکهای شانه باشه، بازم بنظرتون نمیافتم. نمیدونم چرا میترسم، شاید هم خنده دار ...

نه نمی‌افتی حس عجیب آرامش خواهی داشت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

2790
2778
2791
2779
2792