2777
2789
عنوان

شیر خشک سوپرامیل خوبه یا ببلاک؟

8193 بازدید | 38 پست

بچم ۴ ماهشه، یکمی وزنش کمه، کارشناس تغذیه شیر سوپرامیل تجویز کرد ولی اصلا دوس نداره به زور هر روز فقط یه پیمانه میخوره به اضافه شیر خودم. امروز همسایه مون که داروسازه گفت ببلاک بدم، یدونه خریدم اما هنوز ندادم. میشه تجربه تونو بگید که از چه شیرخشکی برا وزن گیری استفاده میکنید؟

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

سوپرامیل خیلی چربه

این شیر اون شیر نکن بچت معدش داغون میشه من به بچم سوپرامیل میدادم اوایل وزن گیریش رو نمودار بود

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نان میدم  سوپرامیل از ببلاک بهتره

نان چطوره؟ من برا بچه قبلیم یکی دوبار دادم بهش نساخت

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
سوپرامیل خیلی چربه این شیر اون شیر نکن بچت معدش داغون میشه من به بچم سوپرامیل میدادم اوایل وزن گیری ...

از اول همون سوپرامیل دادم

از اول همون سوپرامیل دادم

خب بده بهش عادت میکنه 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
نان وزنگیریش میگن بیشتره و ببلاک کامفورت. چندکیلوئه مگه؟ بچه من توی۹ماه۶کیلوئه

همون شش کیلو..وزن بچه شما هم کمه، شیرش چه مارکیه؟

همون شش کیلو..وزن بچه شما هم کمه، شیرش چه مارکیه؟

شیرخشک نمیخوره😔نه تو شیشه تو قاشق ن لیوان هیچی...

دلرم خل میشم نمیدونم چکارش کنم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

شیرخشک نمیخوره😔نه تو شیشه تو قاشق ن لیوان هیچی... دلرم خل میشم نمیدونم چکارش کنم

بچه منم یه دوره ای همین بود فقط با قطره چکون میدادم بهش داشتم دیوونه میشدم از دستش کل عمرش بی اشتها بوده هنوزم هس.با قطره چکون بده بهش

شیرخشک نمیخوره😔نه تو شیشه تو قاشق ن لیوان هیچی... دلرم خل میشم نمیدونم چکارش کنم

بچه منم اینطوریه..مولتی ویتامین بده، حریره ی بادم و سویق کودک بده

بچه منم یه دوره ای همین بود فقط با قطره چکون میدادم بهش داشتم دیوونه میشدم از دستش کل عمرش بی اشتها ...

ی مدت دادم از بس جیغ میزد و نمیذاشت بهش بدم ک هی این قطره چکونه میگرفت ب گوشه لپش از داخل زخم شد ی مدت شیر نخورد طفلک...

بخدا هرکار بگی کردم دکتر میگه تا ۱ سال فقط با شیر رشد میکنه اینم هیچی نمیخوره.باز غذا بزور میتونم بدم بهش ولی هیییییچ فرقی نمیکنه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه منم اینطوریه..مولتی ویتامین بده، حریره ی بادم و سویق کودک بده

روزی چندبار غذا درست میکنم براش انواع و اقسام...هیچی ک هیچی