2777
2789
عنوان

با شوهرم چیکار کنم واقعا؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 51 پست
دوباره اومد هیچ تغییری تو رفتارش ایجاد نشد فقط بلده منو مقصر بدونه میگه من مشکلی ندارم

اگه قبول نداره عیباشو هیچکاری نمیتونی بکنی

تنها راهت برای خلاصی طلاقه. وگرنه همینه دیگه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا همه ب این حرفارو هزار دفعه بهش زدم میاد میگه نه من خیلی دوست دارم بخدا تو اشتباه فکر میکنی ول ...

همین حرفاتو جدی بگو و اصلا کوتاه نیا شده یک ماه سخت پای حرفت وایسا بهشم بگو. من تو جمع  باهات حرف میزنم تا کسی متوجه مشگلمون نشه. ولی یکماه فرصت داری این اخلاقتو ترک نکنی. نن میزارم میرم.   

بنظر شما من که شوهرم آدم نیست و بقول شما هوسبازه منم شرایط طلاق رو ندارم چیکار کنم که آنقدر خودخوری ...

ببین گلم باید تهدیدش کنی ,تحقیرش کنی ,ایراد ازش بگیری که فکرنکنه حالا چه خریه که میره خیانتم میکنه,کم محلی کن بهش اهمیت نده ,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
همین حرفاتو جدی بگو و اصلا کوتاه نیا شده یک ماه سخت پای حرفت وایسا بهشم بگو. من تو جمع  باهات ح ...

امروز اینکارو میکنم

امیدوارم جواب بده

انقد پیش دیگران سگ میشه ک مجبورم بهش باج بدم

ترجیح میدم دیگه باهاش جایی نرم

امروز اینکارو میکنم امیدوارم جواب بده انقد پیش دیگران سگ میشه ک مجبورم بهش باج بدم ترجیح میدم دیگ ...

تهدیدش کن بگو بخوای پیَ دیگران  این موضوع رو اشکار کنی منم مجبورم به همه بگم مشگلمون رو.  و بعد این که همه فهمیدن. دیگه. زندگی کردن برام معنی نداره.  من دوست دارم دوتایی حلش کنیم این مشگلو.