2777
2789
عنوان

با شوهرم چیکار کنم واقعا؟😭

119 بازدید | 51 پست

عصبیه؛به خودش و نظافتش نمیرسه؛بددهنی میکنه؛سایتا و فیلمای….نگا میکنه؛پبجش پره دختره؛دیشبم ک فهمیدم قایمکی یه سیمکارت خریده جدیدا

چیکارش کنم واقعا از دستش خسته شدم….به زبون خوش میگم نمیفهمه با دعوا میگم نمیفهمه هر روزم چیزای جدیدی ازش کشف میکنم

بخدا خودم زن بدی نیستم براش…بهش محبت میکنم درکش میکنم ظاهرم اوکیه ولی نمیفهمم چشه

وقتی بهش میگم میگه بخدا اشتباه فکر میکنی

بچه ندارم ولی نمیتونم طلاق بگیرم توروخدا اگه راهی دارین جلو پام بزارین😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوی شیرینی میاد. دلم خواست 

مخصوصا از اون مدل غنچه ایا قنادی😢😢😢😢😋😋

بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗

خب ببین شوهر منم قبلا از این فیلما نگا میکرد من همیشه جنک و دعوا داشتم باهاش و تنها مشکلش همین بود اهل خیانت یا فالو کردن اینجور زنا نبود اصلا 

ب خاهراش ک گفتم گفتن بیخیال باش خودش خسته میشه و خداروشکر جواب داد و الان اصلا نگا نمیکنه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
داری میبینی بعد میگه اشتباه فکر میکنی  جالبه  نمیوونم واقعا میخای یمدت محبت نکن .ادم حس ...

اینکارو میکنم

میاد انقد بهم میچسبه شوخی میکنه محبت میکنه 

یا جایی دعوت میشیم مجبورم پیش بقیه خوب رفتار کنم دیگه یادش میره موضوع رو

اینکارو میکنم میاد انقد بهم میچسبه شوخی میکنه محبت میکنه  یا جایی دعوت میشیم مجبورم پیش بقیه ...

من کاری ب مهمونی ندارم

منظورم ب خلوت دو نفره بود 

اگه انکار کرد همون لحظه بخا گوشیشو بده دستت 

قضیه این سیم‌کارت قایمکی چیه بنظرت ؟ یبار مچشو گرفتم دوباره شروع کرد بنظرت قضیه خیانت وسطه؟

نه میدونم خیانت نمیکنه

مطمعنم

ولی نمیفهمم دلیل کاراشو واقعا

هنوز سیمکارتو بهش نگفتم که ببینم چ دلیلی داره 

همین یکی دو روزه ک خریده