2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 127 پست

داریم از خواب میمیریم

سرفه های شدید دخترم نمیذاره بخوابیم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
فکنم با حرفام دل یکیو شکوندم عذاب وجدان داره روانیم میکنه حتی در حد ۱۰ دقه خوابم برد ولی تو همین ۱ ...

نمیشه از دلش در بیاری؟

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر شب اومدم بکپم چنان خروپفی راه انداخته انگار ی تریلی تو خونس . تروخدا با کسی ک خروپف میکنه دوستم ن ...

وای خواهر نگو من خر خرو هستم همسرم بیچاره اصلا صدا نفسش هم نمی یاد ولی من انقدر صدای خرو پفم بلنده که گاهی خودم از صدا بیدار میشم بیچاره همسرم خجالت نیکشما

امروز مهمون داشتم. فردام مهمون دارم ناهار.  درد آغاز پری وکمردرد‌وپادرد  فکروخیالم‌که رفیق هرشب ذهنمه. ولی دیگه داره چشامو خواب میبره .‌شب بخیر.

این مغز من کج خلقه هر وقت نیاز دارم سر شب بخوابم بد قلقی وادا درمیاره.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سر شب اومدم بکپم چنان خروپفی راه انداخته انگار ی تریلی تو خونس . تروخدا با کسی ک خروپف میکنه دوستم ن ...

دکتر رفته ؟ شاید مشکل تنفسی دارن

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

وای چرا کجا رفته بود مگه؟؟

4ماه بخاطر کار لعنتیش داغون بود وروی اعصاب وروانش راه میرفتند تا4شنبه من چیزی گفتم انگاری منتظر جرقه بود

یهو منفجر بشه شروع کرد به داد وبیداد بعد هم ازخونه زد بیرون موقع بیرون رفتن گفت اگر من رو دیگه دیدی

من گفتم میره بیرون تابی میخوره وهواش عوض میشه ومیاد گوشی هم نبرد اما دیگه ازش خبری ندارم

دخترم دندون درده اروم نمیشه کسی راهی نداره مسکن هم اثر نمیکنه

من بلد نیستم ، خدا کمک کنه آروم بشه 

فردا میرن دندانپزشکی ؟

داریم از خواب میمیریم سرفه های شدید دخترم نمیذاره بخوابیم

دکتر چی گفته🥲؟

سلام پسرم تب داره بالا سر اونم🥺

عزیزم انشاالله که میاد پایین 

به پاهاش گلاب بزن یخ نباشه گلاب با پنبه بمال کف پاهاش

منم دخترم هفته ی دیگه واکسن یک سالگی داره 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
چیشد رفت؟ و بی خبر شدی ؟ ناراحت شدم 😔 ان شـاءالله خبر میشه 

ان شاا...اعصابش بهم ریخته بود بخاطر کارش4ماه اذیتمون کردند خیلی شدید اونم دیگه چندروز پیش سر حرف الکی انگار منتظر جرقه باشه تا منفجر بشه از خانه زد بیرون وگوشیش هم نبرده

دارم دق میکنم شهر غریب وبیکس

تو رو خدا برام دعا کنید امروز ازش خبری بشه

امروز مهمون داشتم. فردام مهمون دارم ناهار.  درد آغاز پری وکمردرد‌وپادرد  فکروخیالم‌که رفیق ...

داغ دلتو تازه نکنم خواهر ولی ما هیچ وقت مهمون خونمون نمیاد 🥺😁 

پریود خره ، تامام