2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بچه سقط کردم ۳سال پیش بعدش دیگه بچه‌دار نشدم خیلی شرایط برام سخت شده همتون دعام کنید لطفا

خدا دامنت و سبز کنه به زودی ان شـاءالله 🥲❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

حالا خیلی هم سخت نگیر ... یه ذره سخت بگیر 😁

دوست شوهرم ساس  آورده خونمون بیچاره شدم از دیروز درحال جارو پارو سم پاشی هستیم😔هنوزم خوابم نمیبره از ترسش

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
پیاز واسه چه غذایی؟ خسته نباشییییی

ممنون عزیز

پیاز داغ اماده 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
چندروز از شوهرم بیخبرم وبه مرزجنون رسیدم چند روز خواب وخوراک ندارم برام دعا کنید امروز خبری ازش بشه ...

چیشد رفت؟ و بی خبر شدی ؟ ناراحت شدم 😔 ان شـاءالله خبر میشه 

اینایی که خوابتون میاد برین به جا منم لالا کنین خیلی دلم میخواد بخوابم ولی خوابم نمیبره☹️💔

امشب اینطوری شدی؟ یا کلا این شکلی  خواب نداری؟