2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 127 پست
دکتر چی گفته🥲؟

دارو داده، یک ماه پیش انفولانزا گرفت، عفونت ثانویه داده

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه از دلش در بیاری؟

اخه عزیزم میدونی یکی بود که بهم پیشنهاد داد ،بعد یجوری رفتار کردم که بفهمه نمیخوام

ولی رفتارم توهین امیزم نبود ، ولی وجدانم روانیم کرده☹️💔

حتی همین الان که دارم باشما صحبت میکنم ، تو فکرشم☹️

کلا بیخوابم ولی حدود یه هفته ای بود خوب شده بودم ، باز امشب اینجوری شدم

منم همینم متاسفانه

دارو استفاده میکنم 

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

وای خواهر نگو من خر خرو هستم همسرم بیچاره اصلا صدا نفسش هم نمی یاد ولی من انقدر صدای خرو پفم بلنده ک ...

وایییی خیلی ادمو روانی میکنه خیلییییییییی . یعنی من انقد عصبی میشم ک میتونم دندوناشو بندازم حلقش

ان شاا...اعصابش بهم ریخته بود بخاطر کارش4ماه اذیتمون کردند خیلی شدید اونم دیگه چندروز پیش سر حرف الک ...

ای وای 😔 دعا میکنم زود پبداشون بشه😔

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

دارو داده، یک ماه پیش اگفولانزا گرفت، عفونت ثانویه داده

ای وای..خدا سلامتی بده 

ههمه کار کردم اصلا نمیاادپایین شیاف قرص شربت دکتر میگه ابله مرغونه 

خب اب نمک اثر میکنه هفته پیش دخترم تب کرد لامصب پایین نمی اومد شب تا صبح پاهاش رو تو تشت اب نمک گذاشتم نیم ساعت تبش پایین می اومد دوباره ده دقیقه توی تشت می ذاشتم پدرم رو در اورد

اخه عزیزم میدونی یکی بود که بهم پیشنهاد داد ،بعد یجوری رفتار کردم که بفهمه نمیخوام ولی رفتارم توهین ...

دیگه وقتی توهین آمیز نبوده چرا ناراحتی 🥺❤️‍🩹

خدا نکنه چرا عزیزم؟؟

پسرم تب داشت ۴ روز، الانم دخترم شروع شده تبش... بالای یک ماهه که هی سرفه دارن.سه چهار تا دکترم بردم هرکی یه دارو داد.ولی هیچی به هیچی. یک کیسه پر شیشه خالی دارو فقط دارم. من بچه ام که سرما بخوره جایی نمیفرستم اما پیش دبستانیشون بچها همه بدجور سرفه میکنن مامانا هم عین خیالشون نیست.الان بچه ام یک ماهه نرفته از درس و کتاب عقب مونده.تو خونه هم زیاد حال نداره کار کنم باهاش همش خسته است از داروها خوابش میاد😭